03 Octombrie 22

Zi de zi se mai întâmplă ceva. Un dement, merge la Patriarhie ...

    "Zi de zi se mai intampla ceva. Un dement, merge la Patriarhie, cu ocazia Pelerinajului la Moastele Sfantului Dumitru, Sfant protector al Bucurestiului. Isi atarna la gat poza cu Putin, cu Patriarhul Rusiei, cu Patriarhul Romaniei si, cu Dragnea-sic!- echivalentul lui Putin- ar vrea el! Scoate un cutitas, se taie la mana, apoi profitand de oamenii amarati din jur arunca cu niste bani- motivand apoi ca el face un gest pentru victimele poliitilor politice !!!! Cred ca fostii detinuti politici de la noi, fix de asemenea indivizi sunt reprezentati, nu? Bineinteles, filmarea de Vlad Petri-prietenii stiu cine este...pe aceeasi linie bolnava, anti crestina, neomarxista...Interesant este ca toti cei care si-au lasat oasele prin puscarii erau crestini ferventi, practicanti....De altfel, individul fiind un Tefelist convins, nu da doi bani pe victimele inchisorilor comuniste, si nici pe crestini. Sa nu ne lasam inselati. El nu este decat o unealta globalista, un pui de bolsevic, neomarxist, din cei care isi bat joc de orice manifestare crestina. Aici este miza. Ah! Si mai este una! Panica generala ce s-a instalat in sistem, odata cu vizita lui Kyrill, vizita a carei mesaj este foarte puternic, coroborat cu invitatiile tot mai dese ale lui Viktor Orban, de a ne alatura grupului de la Visegrad. Am ramas singura tara din zona subjugata de globalisti. Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, toate au luat-o pe alt drum. 
    Indivizii fac efectiv spume, si s-ar folosi de orice. Vor ajunge sa se tarasca prin biserica, doar doar ii mai crede cineva. Mi se pare fascinant ca, acest individ, practic urmasul calailor crestinilor din comunism, vine acum si vezi doamne, face lobby cu un cutitas in mana pentru victimele comunismului. Ptiu! Piei Drace!"

Sursa: Paul Hitter

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe