08 August 22

„Zelenski și Von der Leyen, aplauze pentru călăi și patrioți înjunghiați de scelerați (4.4.1944 - 4.4.2022)”

„Zelenski și Von der Leyen, aplauze pentru călăi și patrioți înjunghiați de scelerați (4.4.1944 - 4.4.2022)
Parlamentul Țării noastre ar fi trebuit să comemoreze pe 4 aprilie 2022, ziua de 4 aprilie 1944, când 250 de avioane anglo-americane au bombardat Capitala, distrugând o bună parte, cauzând 3.000 de morți și 2.500 de răniți.
Pe 5 aprilie 1944 aviația americană lansa apoi primul bombardament din seria de 22 de atacuri asupra orașului Ploiești. Rafinăriile au suferit mari daune și au ars necontenit luni de zile. Se estimează că petrolul ars atunci ar fi acoperit consumul României pentru zeci de ani.
Dar cum să-i comemorăm pe frații noștri uciși de aliați, dacă după 78 de ani România se află sub ocupația acelorași călăi?
Comemorarea celor uciși de avioanele anglo-americane ar fi implicat să-i supărăm acum pe stăpânii României, care și-au impus propriul guvern în capitala bombardată de ei cu 78 de ani în urmă!
Istoria se repetă, iar noi nu am învațat nimic!
Alaltăieri-seară, Casa Poporului, adică Casa construită de români cu sacrificii și cu sânge, acum ocupată de impostori cu titulatura de senatori, deputați și de membri ai guvernului, a fost profanată de către marioneta Zelenski, președintele-actor al Ucrainei.
Acesta s-a adresat Parlamentului, și prin extensie, Țării noastre... Sluga obraznică a Călăului suprem!
Cuvintele lui Zelenski, scrise de un scenarist american, nu m-au atins.
Cuvinte goale într-o conservă americană.
În schimb m-am simțit profund indignată de felul în care acești parlamentari, plătiți din banii noștri, umilesc România și pe români.
Drapelul Ucrainei era arborat ABUZIV în Casa Poporului, încălcând cu intenție art. 7 din Legea 75/1994, care prevede că "drapelele altor state se pot arbora pe teritoriul României numai împreună cu drapelul naţional şi NUMAI cu prilejul vizitelor cu caracter oficial de stat".
A făcut comicul o vizită de Stat?
Cîțu, într-un discurs bâlbâit, în timp ce confunda Casa Poporului cu o "onorată instanță" l-a definit "erou" pe Zelenski și a declarat că "este o onoare".
Cum este posibil să definești "erou" un personaj  care cu doi ani în urmă a declarat că "Bucovina de Nord a fost ocupată de români"?
Cum este posibil să te declari "onorat" în condițiile în care acest individ i-a supus la rele tratamente pe frații noștri români din teritoriile istorice?
Românii noștri pe care guvernele de la București i-au vândut cu tot cu teritorii, pentru a intra în NATO!
Românii noștri, cărora Kievul lui Zelenski le-a interzis să studieze și să vorbească în limba română!
Actorul nici măcar nu s-a adresat Parlamentului în direct, prin videoconferință, atâta considerație și respect are pentru România.
A transmit o înregistrare cu un discurs citit de pe prompter și cu textul scris de vreun american care habar n-are de prezentul și istoria românilor.
Acest circ ieftin i-a indignat pe mulți români și, dincolo de conținutul elucubrant, constituie în sine o ulterioară TRĂDARE pentru frații noștri români din Ucraina.
Ieri, marioneta Zelenski a criticat prin videoconferință pasivitatea Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite cu privire la "atrocitățile pe care le atribuie armatei ruse produse în localitatea Bucha".
În legătură cu cadavrele de la Bucha, este foarte grav că se face recurs la același "modus operandi" ca în Serbia, Irak, Libia, Siria, adică stăpânii reiterează metodele aplicate cu succes în cele aproape 50 de State invadate și distruse de SUA, prin intermediul armei lor NATO!
Să ne amintim de cei 60.000 de morți de care era acuzat Ceaușescu în timpul loviturii de Stat din decembrie 1989...
La Bucha, cadavre dispuse teatral pe stradă cu obiectivul clar de a indigna opinia mondială și de a legitima intervenția "salvatorilor" de la NATO.
Trăim într-o lume a iluziilor.
Până ieri credeam că Occidentul este bazat pe principii indistructibile de justiție și morală, pe democrație, respect pentru legi și oameni, apărarea drepturilor umane.
Trăim într-un Matrix în care UE sancționează Statele ale căror cetățeni NU VOR să voteze cum impune UE.
Ungaria e cel mai bun exemplu.
În alegerile din Ungaria, UE s-a implicat pe față, chemându-l în ajutor și pe comicul de la Kiev, ca să împiedice "democratic" realegerea lui Viktor Orban.
Dar în Ungaria structurile Statului nu sunt controlate de slugi soroșiste și globaliste, travestite în ONG-uri ca în România.
Nu au putut falsifica alegerile, iar poporul maghiar l-a votat masiv pe președintele său.
În loc să păstreze o minimă politețe instituțională, Președinta Comisiei Europeane, scelerata de Ursula von der Leyen, furioasă că nu au reușit să-l înlăture pe Orban, a declanșat procedura de suspendare a fondurilor UE pentru Ungaria, pentru "încălcarea statului de drept" și pentru "probleme de corupție".
Tradus, Ungaria este acuzată de încălcarea statului de drept pentru că NU A VOTAT cum dorea UE, SUA și toată seminția lor!
Și madam Ursula i-a înfipt cuțitul în spate.
Ea, care a tratat prin SMS, în secret, în disprețul legilor, cu șeful Pfizer achiziții de ser magic de miliarde de euro, din banii noștri, fără să i se clintească un fir de păr, sfidând cu nerușinare un continent întreg...
Aceeași scelerată își va transporta zilele următoare fizicul arian la Kiev, pentru a-l scărpina între coarne pe Zelenski.
Ucraina, MODEL al statului de drept, unde corupția nu a fost niciodată o problemă, merită să fie primită în UE chiar azi.
Neonaziștii din batalionul Azov, urmașii lui Stepan Bandera (colaborarea cu naziștii "Slavă lui Hitler! Slavă lui Bandera!"), care comit constant atrocități și crime în Ucraina, bine finanţaţi şi antrenaţi de stăpâni, spălați și transformaţi rapid în "Patriot of Ukraine",
NU constituie nicio problemă și nicio amenințare pentru marile democrații din UE și ale Lumii!
De asemenea, NU prezintă motive de îngrijorare pentru UE nici laboratoarele de arme biologice descoperite în Ucraina, finanțate de Statele Unite, situate lângă granițele noastre!
Domnul să ne aibă-n grija Sa!” a scris Gabriela Floria pe un site social.

Da, multe întrebări, acuze, tot felul de evidențe expuse într-un mod de tip „torent”. Sigur, mulți sunt de acord cu această poziție, unii nu. Pentru unii este o problemă când adevărul este adus în fața opiniei publice, se vede clar, cenzura devine mai rea decât în perioada URSS. Românul este bine să fie prost și uituc. S-a întrebat cineva de ce presa aproape deloc nu publică, nu aduce în fața opiniei publice masacrul americanilor și englezilor de la București și Ploiești la începutul lunii aprilie din 1944? Datele acelor atacuri consecutive, culminat cu bombardarea Bucureștiului din august același an de către germani, reprezintă un adevărat măcel de război!! Doar la atacul SUA din 4 aprilie 1944 au murit aproape 3000 de oameni!! Nu avem voie să ne amintim de asta, SUA ne este partener strategic și „tată”, dar ăștia ne primesc la ei tot cu viză! După atâtea sacrificii, atâția morți români în războaiele lor de cotropire, pardon, de eliberare ...
Este bine să vorbim și să arătăm răul și amenințarea gigantului Rus, dar când autoritățile și presa „liberă” arată doar asta, fără a arăta întreg tabloul cu nebuni, e clar că manipularea este la o înălțime de nedescris....

Este bine să ne punem întrebări (după cum recomandă și avocatul poporului), să ne exprimăm o opinie, să aducem în față și alte opinii în afară de cele „oficiale”, cele scruptate de media „miluită”!

Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe