29 Septembrie 20

Zeci de mii de români consideră că există doar genul feminin și cel masculin. Vă aflați printre ei?

   O asociație a lansat o petiție online în care îi cere președintelui Klaus Iohannis să promulge Legea Educației cu amendamentul care interzice activități privind răspândirea teoriei identității de gen. S-au adunat peste 55.000 de semnături în cadrul petiției până la această oră.

   Asociația „Fight for freedom” (Luptă pentru libertate) consideră că este important ca elevii să fie informați corect, nu manipulați iar activitățile care încalcă normele de moralitate, nu pot fi socotite educative.

   „Organizațiile care susțin teoria de gen nu fac decât să instige la un comportament dăunător prin deformarea adevărului și prin distribuirea de informații care pot pune în pericol sănătatea și integritatea psihică a copiilor, adolescenților și tinerilor, respectiv a personalului didactic din unitățile de învățământ și educative”, se arată în petiție.

   Inițiatorii cer președintelui României, Klaus Iohannis, să promulge Legea Educației cu amendamentul adoptat de Senatul României, care interzice activități privind răspândirea teoriei identității de gen, conform Activenews.ro

Petiția o puteți găsi aici: Cerem președintelui Iohannis SĂ PROMULGE legea privind interzicerea prozelitismului, în unitățile de învățământ, pe baza criteriului identității de gen
 
Foto credit: noi.md
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe