24 Octombrie 20

Vreți vaccinare OBLIGATORIE? Raed Arafat asta își dorește ...

   „Secretarul de stat spune că a crede în teoriile celor care sunt anti-vaccin înseamnă să negi sute de ani de evoluție a medicinei și faptul că vaccinurile au salvat milioane de vieți de-a lungul timpului.

   A spune că vaccinul face rău, nu face bine, ar însemna să negi istoria medicală. De când au apărut vaccinurile, sute de mii sau chiar milioane de vieți au fost salvate. Eu am văzut exemplul primului ministru francez, care a ieșit în fața Parlamentului și și-a asumat vaccinarea obligatorie. Există campanii de dezinformare foarte mari care duc la decesul copiilor, la decesul unor oameni care puteau fi salvați. Eu aș merge pe vaccinarea obligatorie așa cum au făcut-o alte țări”, a declarat Raed Aradat, la Digi FM.

   În situații de pandemie articifială sau nu, se poate întâmpla orice, daia și marile imperii, marile puteri ale lumii în situații excepționale au luat decizii deosebite care de cele mai multe ori au îngrădit libertatea cetățenilor.

Citește și:
Vaccinare = Ruleta Ruseasca
Jurnalistul Gabriel Popa: ABC despre viruși, vaccinuri și obligativitatea vaccinării. Cu date luate de pe Wikipedia
Jurnalistul Cătălin Sturza: Principalele obiecții ale celor care se opun OBLIGATIVITĂȚII vaccinării sunt legate de siguranța vaccinurilor
 
Foto Credit: realitatea.net
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe