16 Ianuarie 21

VOT - NU BOICOT - Dacă vreți atacuri la libertatea religioasă, „căsătorie” între persoane de același sex - nu vă duceți la vot!

„Am studiat ofertele electorale ale partidelor pentru alegerile parlamentare de mâine, 6 decembrie.

   DACĂ, la fel ca noi, evaluați asemenea oferte în principal - sau exclusiv - după raportarea la valorile familiei și ale vieții (sunteți „a single issue voter”, cum spun americanii), există 3 formațiuni politice cu doctrină și program în mod explicit pro-familie și pro-viață care vă așteaptă votul: Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Alternativa Dreaptă (AD) și Alianța Renașterea Națională (ANR). Din acestea, doar AUR a depus liste în toate circumscripțiile electorale.

DE CE „NU BOICOT”?

   În ultimele săptămâni a crescut în instensitate un apel la boicotarea votului. Apelul țintește, vădit, bazinul electoral tradiționalist, cu vederi clar pro-familie. În același timp, organizațiile civice de stânga fac intens și deschis campanie în favoarea Uniunii Salvați România (USR).
   Boicotul favorizează în general partidele mari, care își mobilizează oricum resursa umană la vot, și fac posibil un scenariu cu doar 4 partide în viitorul parlament. În acest scenariu, USR va primi un rol major în decizia legislativă și guvernamentală și va putea pune condiții în negocierile pentru modificarea Constituției, pe care a anunțat-o deja președintele României.
   Boicotul ia din electoratul partidelor mici, din electoratul nehotărât și din cel care nu s-a regăsit până acum, adică din votanții vizați de partidele noi, cum sunt cele 3 de mai sus.
   Dacă doriți ca soarta țării și a Constituției în următoarea legislatură să fie în mana unui partid radical, anti-clerical, anti-familie și a unui președinte care i-a batjocorit pe votanții de la referendumul pentru căsătorie din 2018 - dați curs apelurilor la boicot!
   Dacă vreți mai multe avorturi, atacuri la libertatea religioasă, "căsătorie" între persoane de același sex - nu vă duceți la vot!” - Sursă: PRO VITA Bucureşti

VIDEO - Partidul ARN - Peter Costea


Notă site: Aș adauga faptul că mult mai de încredere, ca și doctrină politică, partid politic, principii creștine, firești, este partidul Alianța Renașterea Națională (ANR), partid condus de un protestant (deci nu ortodox), dar cu o viață „vie” religioasă, ceea ce face considerabil diferența. Personal, ca și susținător real al lui George Simion (AUR) cu demersul „Basarabia e România”, cred că nu voi vota cu acesta, dat fiind „prieteniile” lui mai mult sau mai puțin evidente cu persoane cel puțin dubioase din scena politică românească sau din presa militantă contra Bisericii, contra familiei naturale. Prefer un partid condus de Peter Costea, un partid clădit pe solide principii ale libertății, nu ale „constrângerilor” noilor comuniști care ne-au condus țara în ultimii 30 de ani.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe