27 Octombrie 20

"Vor să ajungă la copiii voștri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuși civilizația"

   Plecând de la citatul din titlul articolului propun să facem o mică analiză.

   Acum 6 ani, site-ul deinteres.ro publica articolul Gabriele Kuby: "Vor să ajungă la copiii voștri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prabuăi civilizația", articol care atrăgea atenția vizavi de genocidul contra inocenței copiilor care urmează să își facă loc și-n România, în scolile din România, în sufletele copiilor ... atrăgea atenția vizavi de tăvălugul acceptării anormalității a ceea ce înseamnă „LGBTQ+ etc” din rândul elevilor, copiilor noștri. Atenția era îndreptată ca și avertisment. A crezut cineva ceva din asta? Am făcut ceva pe cale de consecință? Pai am făcut, am făcut pentru un început un Referendum pentru o căsătorie FIREASCĂ dintre un bărbat și o femeie, pentru schimbarea constituției în acest sens, pentru ca să nu se trezească vre-un politician pro-homosexualitate să schimbe codul civil de pe o zi pe alta ... Referendumul NU a trecut, nu au fost suficiente voturi pentru validare, grație manipulărilor și atacurilor masive pro-homosexualitate împotriva celor care luptau pentru o familie firească, o căsatorie firească.
   Din articolul menționat mai sus țin să menționez acest citat: „În primul rând, nu mai gândiţi că sunteţi în urmă. Nu vă mai gândiţi că lucrurile bune vin din vest – în realitate este adevărat exact opusul. De fapt, din vest vin lucruri realmente malefice. Am auzit o ştire azi. Nişte ONG-uri din România au declarat că ţara voastră trebuie să prindă din urmă (n.r.: trenul educaţiei sexuale din Occident). Puteţi fi foarte fericiţi că această distrugere nu a avut încă loc în ţara voastră. Şi ar trebui să vă mobilizaţi în toată ţara în orice coaliţie posibilă, cu oricine, inclusiv de peste graniţe, şi cu oricine din interiorul ţării care poate lupta împotriva acestui lucru. Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina. Aşa că trebuie să faceţi tot ce puteţi. Şi puteţi fi fericiţi că dictatura comunistă v-a protejat de revoluţia sexuală care a început în Occident în 1968. Încă mai aveţi un sistem de valori conservatoare. Încă mulţi oameni mai cred că familia (n.r.: naturală) este bună, că homosexualitatea nu este corectă. Aşa că răspândiţi vestea că nu sunteţi deloc înapoiaţi. Ba dimpotrivă. Puteţi fi fericiţi că aceste lucruri încă nu s-au întâmplat. Fiindcă are loc distrugerea societăţii, iar Uniunea Europeană este purtător de stindard în acest sens.”
   Pagina Prodocens Media publică astăzi o poză (cea de mai sus - sursă foto) în care prezintă „un alt program de homosexualizare a elevilor inițiat de Consiliul Național al Elevilor alături de Asociația Accept, cea mai importantă organizaţie LGBT din România care are ca scop promovarea stilului de viață homosexual în rândul tinerilor”. Adică ceea ce aveau unii impresia acum 6 ani că nu va ajunge în România, iată că acum este posibil, acum se întâmplă, a devenit o realitate...
   Educația sexuală în școli a fost aprobată în mod OBLIGATORIU de către Iohannis în plină pandemie și fără vre-un drept de părere din partea părinților pentru ceea ce studiază în scoală proprii copii. De abia după insistențe din partea societății civile, s-a revenit asupra deciziei, dar nu în totalitate, în sensul că „educația sexuală” nu mai este obligatorie ci obțională, iar numele a fost modificat în „educație sanitară”, de fapt, același lucru ...
   Acum câteva zile am publicat un articol care făcea o analiză a unei publicații din partea activenews.ro care prezenta, pe bună dreptate, că „homosexualii militează pentru educația sexuală în școli și vor ca educația copiilor să fie în mâinile lor.” În acest raport fiind menționată aceeași asociație „pro-LGBTQ +”, anume asociația Accept. Vă recomand articolul „Homosexualii militează pentru educația sexuală în școli și vor ca educația copiilor să fie în mâinile lor.” Poate vă era dor de USR și PLUS.
   Un raport al organizației americane Family Watch International, arată că educaţia sexuală „este neeficientă și foarte dăunătoare”, pentru asta vă recomandăm articolul de pe culturavietii.ro.
   Ca să facem un sfârșit acestui articol mai stufos, prezentăm și poziția oficială cu privire la legea obligativității educației sexuale pentru copii, promulgată de Klaus Iohannis din partea Bisericii Ortodoxe Române, atrăgând atenția că Biserica, în comunitatea sa, nu respinge din cadrul Sfintei Liturghi pe nimeni din nici o comunitate, nici măcar din comunitatea LGBTQ+ ... dacă vin la Biserică pentru curația sufletească și TRUPEASCĂ, pentru a-L cunoaște pe Dumnezeu, pentru a reveni „acasă” la Hristos. Biserica nu are rolul de a respinge pe păcătos, indiferent de natura păcatului, ci de a-l primi, a-l ajuta și a-i fi alături la bine și la rău.
   În definitiv, Biserica, trupul tainic al lui Hristos, Biserica cea formată din creștini ortodocși practicanți, prin natura ei nu respinge pe cel ce caută adevărul, ci-l primește ca pe „fiul risipitor” din pildă.
   Ideea care trebuie să ne rămână, trebuie să fie limpede vizavi de rolul Bisericii în societate, în definitiv de rolul nostru, și de faptul că am fost avertizați ... dar nu am vrut să ascultăm, acum sper să nu fie prea târziu pentru acest pământ atât de greu încercat, pământ clădit pe osemintele Sfinților și martirilor români.

Ministerul Culturii afirmă că nu a organizat concertul travestiților de la MNAC, dar în același timp spune că va urmări „incluziunea, deschiderea și liberalismul exprimării artistice. Arta nu poate rămâne încremenită în timp”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe