14 August 22

„Voiam să-l avortez pe Cristiano Ronaldo, dar Dumnezeu s-a opus!”

Declarația de mai sus îi aparține lui Dolores Aveiro, mama celui mai urmărit fotbalist din lume și cel mai mare din istorie, după părerea celor care chiar știu fotbal.
A fost făcută cunoscută în biografia ei, publicată în 2014.

<El este un copil pe care nu-l doream, dar credința în Dumnezeu m-a împiedicat să fac avort, deși m-am gândit la asta. El nu a vrut ca asta să se întâmple și nu m-a pedepsit. Din contră, m-a binecuvântat.
Câteodată Ronaldo râde de mine și îmi aduce aminte că nu l-am vrut "Iată, nu m-ai vrut, iar acum eu am grijă de voi toți">
Dacă Ronaldo are o legătură specială cu mama sa, prezentă la toate succesele fiului său, portughezul nu s-a putut bucura alături de tatăl său la marile sale reușite.
Dinis, tatăl său, a murit la 53 de ani în 2005.
"Oamenii cred că dacă ai bani și mașini multe nu suferi. Am plâns în fiecare zi de atunci. El obișnuia să consume alcool aproape zilnic. Mă frustrează că tatăl meu nu a putut să vadă niciodată ceea ce am realizat." a spus Ronaldo într-un documentar.
Apropo de dilemele sociale din ultima vreme după decizia din Statele Unite. Dacă Ronaldo ar fi fost avortat...
Alții dețineau aproape toate recordurile posibile din fotbal, Portugalia nu ar fi ajuns Campioană Europeană, Messi nu ar fi fost la fel de motivat.
Pe lângă astea însă nu poți să nu te întrebi, ce alte genii, superstaruri, oameni remaracabili nu au apucat să vadă lumina zilei din cauza unei decizii "personale"?

Autor: Jurnalistul Paul Andrei Gabriel, Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe