19 Octombrie 20

„Vlogărița agresată”, victimă sau agresoare?? Iată noile imagini VIDEO

   Știu că unii vor spune că un astfel de subiect nu are ce căuta pe un site creștin, dar ceea ce vă prezentăm mai jos are legătură cu nevoia în mediul online de a se înțelege lucrurile în mod rațional, nu părtinitor. Aproape tot mediul online a prezentat vlogărița „Tequila” ca fiind o săracă victimă... ei bine, avem ultimele materiale video ale evenimentului, mai ales în comparație cu primele sale declarații, devenite subiect de audiență pentru vlogărița în cauză. Scopul acestui articol? Este simplu, prezentarea și celelalte părți a poveștii acestui scandal.

   Jurnalistul Paul Gabriel Andrei postează pe un site social o explicație destul de lucidă, o altfel de „poveste” decât prima variantă a poveștii acestui eveniment:

Text integral:

   „Cum s-or simti fanii vlogăriței bătute acum că au apărut imagini din care reiese că ea împreună cu prietenul sunt de fapt agresorii, nicidecum victime?

   Avem o filmare în care o mașină e parcată exact în rampa pentru persoanele cu handicap deși era loc berechet să o lase în altă parte. Dar așa sunt învățați oamenii care câștigă bani din prostia altora, să bage mașină direct în Mall, direct în club sau în scara blocului, e rușinos să mergi mai mult de 30 de metri până la mașină dacă ești "cineva".

   Dacă avea vreo persoana nevoie sa între în bloc tocmai atunci? Unde sunt acum ong-istii care le apără drepturile acestora? Și dezvoltatorul imobiliar acuzat de violență pe bună dreptate că avea motiv să fie nervos, roata mașinii a distrus o bucată din rampa plătită din banii lui.

   Si din filmarea de pe site-ul Antenei 3 vedem cum la început discuția pare civilizată apoi doamna "vulgariță" scoate telefonul să filmeze. Pai tot tu ești cu clonțul tare deși greșești? Și apoi te apuci sa filmezi pe spațiu privat pe o persoana fără sa ceri acordul? Nici măcar legea nu o știe păstoarea de rătăciți. Și tot vulgarita ii dă cu spray-ul în ochi de aproape omului. Pai normal că atunci îți pierzi controlul și îi spargi telefonul. Și nu numai.

   Dezvoltatorul a făcut și el plângere la poliție. Sper să se lămurească și voi ăștia care ați sărit în sus că a fost bătută o femeie să așteptați să ascultați și partea cealaltă. Violența nu e bună niciodată, însă și lipsa respectului față de celalalt poate fi uneori la fel de dăunătoare.” - jurnalistul
Paul Gabriel Andrei, Facebook.

Ultimele imagini


Vlogul făcut imediat după incident de vlogărița „Tequila”


P.S. Să ne înțelegem, incidentul este regretabil total....adică sub nici o formă într-o societate ideală nu ar trebui să existe astfel de incidente animalice... Problema și scopul acestui articol e să înțelegem că „victima” nu este atât de „sfântă” pe cât s-a prezentat și „agresorul” nu este parcă atât de „agresor” precum pare. Cert este că nimeni nu trebuie să își facă singur dreptate nicicum, aviz amatorilor, dar în același timp nici să ne provocăm unul pe altul nu este ok ... zic și eu.
 
Foto credit: Antena3/Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe