13 Mai 21

Vlad Voiculescu , Ministrul Sănătății (USR), anunță că el, Arafat și alții nu au nicio vină pentru "deranjul" creat, ci managerul de spital.

   Vlad Voiculescu , Ministrul Sănătății, nu răspunde la telefonul jurnaliștilor. E dat dispărut deși azi noapte niște pacienți au fost aruncați în stradă de sistemul pe care-l păstorește.
   Văzut ca un Mesia înainte să ajungă ministru (iar), Voiculescu s-a mulțumit să roage colegii de la PR să dea azi noapte un comunicat în care să anunțe că el, Arafat și alții nu au nicio vină pentru "deranjul" creat, ci managerul de spital.
   Băi, băiatule, când ești ditamai ministru al Sănătății și vezi că primul, nu al 20-lea, nu al 80-lea, pacient e scos în stradă în halat, cu perfuzia legată și trântit în ambulanță sau, dacă era norocos, în portbagajul mașinii rudelor puneai mâna pe telefon și ziceai "STOP, nu putem permite asa ceva!"
   Nu mai e vorba de interese și cine e de vină, oamenii aia au suferit și un șoc psihic pe lângă traumele cu care se confruntau deja. Poate unii și soc termic.
   Știi de ce unii și-au sunat rudele disperați să le ia acasă desi unii mai aveau nevoie de zile de internare? Pentru că oamenii vor să fugă cât mai repede din sistemul ăsta medical fără nicio empatie cu pacientul, să nu se mai simtă doar niște numere într-o statistică. 
   E cazul să pleci, mă, băiatule. Bagă un comunicat, spune că ți-e rușine și că demnitatea nu te mai lasă în această funcție deși tu nu ai nicio vină. Au ars spitale sub conducerea ta și ai beneficiat de "protecția" presei și a influencerilor apropiați de USR-ul tău. Dar, gata, e prea mult. Ne-am convins, lasă pe altul!

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei / sursă foto: medikatv.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe