28 Mai 22

Viruși rasiali.

Repet: nu mă intereseaza Putin. Ma intereseaza neamul meu. Doresc neutralitate.

Asta nu inseamna că trebuie sa accept doar mizeria lu' Gâdea, Radu Tudor, Werner, CTP ori Soros. Cu atat mai mult, ma voi alia cu dusmani lui Soros. Caci aceia sunt prietenii mei. Am cercetat puțin pagina Forumului Economic Mondial (WEF), adica pe Schwab. Acolo îi întalnesti pe toti liderii lumii "civilizate", mai puțin pe Putin. Da. Sigur ca Putin a vorbit la Davos, sigur că s-a aratat ca le canta in struna, sigur ca le-a permis acelor antihristi sa deschida "centre de cercetare" in Moscova, pe modelul Chinei, pentru a le fura tehnologia. Sigur ca a promovat vaccinul... vaccinul rusesc, care nu a fost acceptat in UE si care s-ar putea sa fie doar apă de ploaie, ser fiziologic. Oricum in Rusia si in Ucraina, majoritatea oamenilor au respins vaccinarea si s-au vaccinat fals.
Am vazut ieri ca Schwab a anuntat ca a intrerupt orice relatie cu Rusia iar Soros ne indeamna sa ne unim impotriva Rusiei, pentru a apara "democratia". Cum care, democratie? Aceea care pregateste pecetluirea, ciparea, sclavizarea rasei umane, acea democratie care considera ca oamenii emit prea mult CO2 si ca ar trebui sa mai murim...  Poftim?
DAR
Încep sa fiu convins că poporul rus a primit putere de la Dumnezeu să calce pe scorpia kazară americanofilă SI CRESTINOFOBĂ  din statul cu structură satanică, Ucraina. Știu, sună aiurea... daca asculti narativul lepadatilor. Daca insa cercetezi, vei vedea ca cei care omoara civili in Ucraina sunt chiar neo-nazistii lor.
Rusia raportează la ONU că SUA a finanțat experimente biologice în laboratoare ucrainene.
Comunicat oficial al Federația Ruse, prin Ministerul de Externe:
"Am constatat că s-au prelevat probe de sânge de la rasa slavă, care pot fi utilizate pentru fabricarea de produse patologice care vizează anumite grupuri etnice.
Laboratoarele biologice  din Kiev studiază H5N1, care are o rată a mortalității de 50%. De asemenea, am descoperit că ei studiază ciuma, leptosporioza, care poate fi transmisă de la lilieci la oameni.  
Aceste studii au fost efectuate în inima Europei de Est chiar la granița cu Rusia."
Așa cum spuneam și ieri, când un vecin de-al tău se pregătește în ascuns să te omoare, pe tine și pe copiii tăi, pe toată familia ta si tot neamul tau, mi se pare pe deplin justificat sa intri peste el in casă. Justificat, nu neapărat moral sau mântuitor.
Crearea unor virusi rasiali care sa decimeze ori sa extermine un popor,  reprezinta un motiv suficient sa invadezi o țară și să începi să o cureți. Ce-i face pe unii pioși de pe la noi, sa creada ca Dumnezeu ar permite exterminarea poporului rus? De ce ar prefera Dumnezeu să traiasca vestul decadent, dar sa moara poporul pravoslavnic? Oare nu cumva le dă Dumnezeu, rușilor, puterea de a călca pe scorpii si pe serpii urâciunii vestice? Măcar așa, ca un ultim gest, ca un cântec de lebădă...

Sursă: Facebook.com. / sursă foto: g4media.ro
Taguri: rasiali., viruși
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe