11 August 20

Virală pe TikTok după ce a împărtășit modul în care a gestionat aflarea veștii că fiica ei adolescentă, este însărcinată.

   Nicole Hennessy este o mamă care a fost recent virală pe TikTok după ce a împărtășit modul în care a gestionat aflarea veștii că fiica ei adolescentă, este însărcinată.
   "Din momentul în care am văzut ambalajul testului de sarcină, am știut că este al fiicei mele. Reacția mea imediată a fost: "Angelina are nevoie de mine, deci nu reacționa!" I-am spus: „Ai nevoie de o îmbrățișare?” Și am îmbrățișat-o strâns, i-am spus că o voi ajuta să rezolve problema aceasta”, a explicat Nicole.
   După ce sarcina Angelinei a fost confirmată, Nicole a spus că a vorbit cu prietenii și părinții și a plâns mult. "Am fost îngrozită și tristă, dar, dacă m-am simțit așa, imaginați-vă cum se simțea Angelina! Nu a fost vorba despre mine sau despre cum mă simțeam, fiica mea avea nevoie de mine în acel moment."

   Nicole a stat de vorbă cu Angelina pentru a o ajuta să ia o decizie în cunoștință de cauză cunoscând toate opțiunile pe care le are. "Angelina este cea care trebuie să trăiască cu orice decizie ia. Treaba mea este să o educ și să o încurajez să poată gândi pentru sine." I-am spus că o voi susține orice ar decide și că îmi pare rău că prima decizie reală ca adult este una dintre cele mai grele pe care o va lua vreodată."
   Ea a explicat în continuare: „Tata și cu mine am discutat despre argumentele pro și contra fiecărei opțiuni. I-am spus să facă o listă cu ceea ce și-a dorit de la viață și cum se vor potrivi alegerile pe care le va face. Am găsit profesioniști cu care să discute și să fie consiliată. I-am spus că părerea mea personală nu este importantă pentru că este viața ei, nu a mea. De asemenea, am discutat că, indiferent ce va hotărî, oamenii o vor judeca, deci să ignore totul și să asculte de sine. "
   Angelina, s-a simțit șocată când a aflat că este însărcinată: "Când mama mi-a spus că eu sunt singura care poate face o alegere, m-am simțit copleșită și nu știam care este decizia corectă pentru mine. În timpul pe care mi l-am dat pentru a mă gândi și vorbind cu mama, am simțit că păstrarea copilului este alegerea corectă pentru mine, știind cât de suportivă este familia mea, în special mama. ”

   „Dacă nu aș fi avut sprijinul mamei mele, știu că această poveste ar fi fost puțin diferită și mi-ar fi fost mult mai frică decât îmi este acum”, a spus Angelina.

   Nicole, mama Angelinei: "Nu vă fie teamă să vorbiți cu copiii voștri. Nu faceți să fie un subiect inconfortabil - fiți sinceri și discutați despre ceea ce se întâmplă. Adolescenții vor să aibă conversații serioase cu părinții lor într-un mod deschis, așa că nu puneți bariere între voi. Lucrați cu voi și controlați-vă emoțiile pentru a putea construi încrederea necesară. "

   Angelina va naște un copil în luna septembrie a acestui an.
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe