23 Ianuarie 22

„Vinovaţi de răspândirea atât de rapidă a Omicronului sunt nevaccinaţii.” Asta dorește să spună presa sistemului ...

Cunoaștem faptul că există oameni care au o singură prioritate în viață, și anume doar banul. După acest criteriu, din păcate, se ghidează și marea majoritate a televiziunilor românești. Nu spun că nu le trebuie bani pentru plata salariilor, utilităților și a altor lucruri, dar una este să calci efectiv cu picioarele pe oameni, și alta să prezinți rațional „știri” pentru informarea oamenilor, nu pentru dezinformarea lor. Îmi aduc aminte de faptul că televiziunile mari din România, și nu numai, au primit la început de „pandemie” sume enorme. Imediat au început speculațiile, ei bine, după atâta timp, acum se vede foarte clar pentru ce au primit acele sume ... pentru a dezinforma, pentru a alarma populația, pentru a îngrozi lumea în legătură cu un virus cu o mortalitate în jur de 1%. Sigur, la noi în jur de 2%, din pricina unui sistem bolnav de sănătate ... la un moment dat eram foarte aproape să ne moară mai mulți oameni în spitale arși de vii în incendii decât din pricina virusului Covid-19.

Ce să mai spun de faptul că din anul 2015 se lucrează la Sars-Cov 2 ... vezi „Oamenii de știință chinezi au creat în 2015 un SUPERVIRUS pulmonar, au transferat o proteină de la lilieci în virusul SARS”.

Iată un comentariu realist, în acord cu noi, despre ceea ce am exemplificat mai sus: „Vinovaţi de răspândirea atât de rapidă a Omicronului sunt nevaccinaţii. Ei nu circulă, nu au voie să treacă dintr-o ţară în alta, stau pe loc. Nu circulă decât vaccinaţii, deci ei îl răspândesc. Dar de vină sunt, normal, nevaccinaţii.
În România se înregistrează cea mai scăzută cotă de îmbolnăviri din vară încoace. Ca urmare, măsurile ce se iau nu se relaxează ci se înăspresc.
Ţările cu un procentaj de vaccinare de aproape sută la sută cunosc o explozie îngrijorătoare a îmbolnăvirilor. Măsura ce se ia: o nouă vaccinare, dată fiind eficienţa vădită a celor precedente.
Logic.
Ce ne irită pe noi e altceva: de ce prezentatorii METEO arată cu vergeaua pe hărţi numai temperaturi care nu au nici o legătură cu vaccinul în loc să dea numărul noilor îmbolnăviri, câţi sunt la ATI, câte decese au fost în ultimele 24 de ore, aşa cum se face la toate celelalte emisiuni, fie ele economice, politice, culturale, sportive, să lămurească oamenii nu să-i lase să zacă în întuneric, mai ales acum cu scumpirea curentului electric?” - a scris pe un site social Miron Scorobete.

Foto credit: antena3.ro / Rafila și Arafat.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe