02 Martie 21

Vine prigoana ... vechiul comunism a fost mic copil față de noul comunism!

   Vaccinul și virusul Covid-19 sunt din punctul meu de vedere, un punct de vedere cică într-o țară „democrată”, doi factori de a manipula prin frică întreaga populație a globului. 
   Vă mai amintiți, mai ales cei mai bătrâni, de prigoana contra Bisericii, contra oamenilor care ÎNDRĂZNEAU să vorbească despre abuzurile autorităților contra libertății de exprimare, vă mai amintiți de „Sfinții închisorilor”, astea vor deveni amintiri frumoase față de ceea ce va veni. Una dintre cele mai puternice țări din lume, SUA, deja simte instaurarea unei dictaturi „democrate” care propune tăierea libertății de opinie vizavi de tăvălugul sexist LGBTQ+, acolo în curând nu te vei mai putea exprima liber despre aceste comportamente anormale. Imediat ce „motorul” opresiv va fi instaurat în SUA, va ajunge tentaculele acestuia și în țările „aliate” SUA, cum este și România, această țară devenită câmp de interese pentru cei mai puternici. Am devenit mici, foarte mici, săraci, necredincioși ... ne-au făcut să ne atacăm Bisericile, preoții, ne-au făcut să ne urâm țara doar pentru a-i „slăvi” pe ei, politicienii salvatori care luptă din prima linie contra Covid-19... un virus cu o rată de vindecare mult, mult peste HIV, CANCER sau alte multe boli...undeva la 98%. Ne-au pus botniță la gură, ne-au închis în case, ne bombardează cu fel de fel de restricții, mai ceva decât comunismul din Corea de Nord, suntem o masă ușor de manipulat.
   S-au interzis medicamente foarte ieftine care au dat rezultate ne-așteptate contra Covid-19, a rămas un singur „salvator”, vaccinul ... Vaccin care este propovăduit de politic ca fiind sigur prin toate mijloacele, ca peste câteva săptămâni să se recunoască faptul că gravidelor spre exemplu, nu li se recomandă să se vaccineze ... nu se cunosc efectele adverse dar STATUL român recomandă vaccinul, vaccin care conform producătorului se află în faza TREI de testare! Despre ce vorbim aici? Sunt conștient că aceste vaccinuri, mai nou care se folosesc în țara „lor”, pot face mult bine unor persoane ...iar altora mult rău. La un moment dat, acum o săptămână sau două reacțiile adverse de după vaccinarea românilor ajunsese aproape de cifra 2000. Oamenii sunt informați despre toate aceste efecte adverse înainte să fie vaccinați?
   Nu sunt contra vaccinurilor, am un copil de o luna și câteva zile și i-am făcut toate vaccinurile care se fac oricărui copil nou-născut, nu sunt absurd, dar nici prost. 
   Un alt aspect, au fost dați afară țăranii din piețe, în frig, în ninsoare, în ploaie... la fel și cu credincioșii, cu oamenii Bisericii ... unele decizii au fost revocate după ce oamenii s-au revoltat, credincioșii încă nu au voie toți în Biserica, cu mască, pentru că trebuie să țină „distanța socială” (aia socială vor ei, nu fizică) ...unii renunță să mai vină la Biserică de teamă că vor îngheța afară de frig și se vor îmbolnăvi, oare ăsta este scopul autorităților, dezbinarea și renunțarea creștinilor la Biserică, la mama neamului românesc?
   Nu pot să nu văd cum plâng strămoșii mei din cauza batjocoritorilor aleși șefi de comitete și comisii ... am ajuns slabi, și daia ne conduc toți trădătorii însetați de putere, nu de iubire pentru acest popor. 
   Biserica mea este prigonită, Hristos este din nou și din nou răstignit cu girul autorităților ... jignirile, atacurile, flegmele îndreptate contra credinței mele îmi aduc în față un răsărit negru, mâine nu știm ce va fi, cum va fi, dacă vom mai fi. 
   Se propovăduia pe la toate colțurile la început de pandemie că niciodată nu vom mai fi la fel, că viața noastră nu va mai fi la fel din cauza acestui virus ... au fost mirați, au fost uluiți că omul nu a uitat să zâmbească, nu a uitat să fie om, nu a uitat de Biserica sa, nu a uitat de imnul acestei țări ... ei bine, pentru asta vor continua indiferent de numărul de infectări cu Covid-19 să ne strângă cu ușa, să ne dicteze cum, când și cât să respirăm. Credeți că ne vor sănătoși ...? Dacă ne vroiau binele, aveam parte de bine!
 
Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe