29 Iunie 22

Acasă » VIDEO
1 2 3 ... 9 10 »

„Sf. Nectarie - Omul lui Dumnezeu” 2022 – Viața Sfântului Ierarh Nectarie de Eghina (MAN OF GOD)

  • 12 Mai 22
  • 275
Un film artistic de excepție: „Sf. Nectarie - Omul lui Dumnezeu“ este cel mai asteptat film al anului, Filmul a fost realizat în colaborare cu Mănăstirea Vatoped din Sfântul Munte.( subtitrate în limba română). Pentru ca in vremurile acestea este bine sa ne indreptam atentia spre ceea ce este cu adevarat important.

A doua rundă de filmări la lungmetrajul Man of God („Omul lui Dumnezeu”), despre viața Sfântului ... Detalii... »


Știu... iar vor sări „deschișii-la-minte” să urle că sunt putinist...

  • 10 Martie 22
  • 766
Și după ce toate se vor termina, după ce Putin va fi fost învins și aruncat în cuptorul istoriei făcute de învingători, după ce Rusia va fi fost îngenunchiată și umilită, după ce Bănescu vă va felicita că ați dovedit deschidere, după ce copiii voștri se vor închina prin temple la potire spurcate, atunci când femeile vor deveni sterpe iar bărbații niște vase sparte vopsite în roz, atunci să vă uitați la aceste două filmulețe:

Într-unu ... Detalii... »


Suntem deja în cel de Al Treilea Război Mondial (Ion Cristoiu)

  • 03 Martie 22
  • 5703
„Suntem deja în cel de Al Treilea Război Mondial”, acesta este titlul materialului video de mai jos al maestrului Ion Cristoiu. Și pe bună dreptate.

Este bine și cu steagul Ucrainei la avatar, dar asta nu rezolvă nimic, mai mult completează emoțional propaganda de război de-o parte și de alta. Propagandă care nu va lovi în bogații lumii, în oamenii puternici politic, militar și financiar ai lumii ... ci tot contra oamenil ... Detalii... »


Tataie Biden nici măcar nu înțelege cine cu cine luptă în estul Europei ... atât de mult îi pasă de Ucraina.

  • 02 Martie 22
  • 1039
Biden nici măcar nu înțelege cine cu cine luptă în acest război. Tataie e cu mintea prin Persia. Dar conduce cea mai puternică țară din lume și are acces la valiza cu butonul roșu nuclear.

"Putin poate înconjura Kievul cu tancuri, dar nu poate învinge inimile și sufletele poporului iranian." - a declarat Biden.