02 Octombrie 22

Victor Lapusneanu: CĂRŢILE SUNT JUCATE

Ukraina a pierdut războiul! Zelenski a încurcat-o! Ukr. devine noul Avganistan!
Sancţiunile împotriva Rusiei, au lovit cel mai tare chiar în cei ce Le-au impus: America, Germania, Anglia. Ca un bumerang, i-au lovit în cap! Cu toată propaganda asurzitoare, cu tot armamentul ultaramodern inutil datorită bombardamentelor eficiente ruse, cu toate Miliardele investite (cca. 35 Miliarde), Zelenski e pe DUCĂ!
În Ukraina au funsţionat cu îngăduinţa Guvernului Ukrainiean, 48 de Laboratore de creerea de VIRUŞI cu aplicaţie militară, intrzise de Tratate internaţionale, finanţate de Americani! Numai în Kiev, erau20! De acolo ne vin bolile!
Anul viitor, România v-a avea ca vecină: Rusia!
Nici nu se putea altfel.
În această situaţie, din ce în ce mai clară, că România, cu toate opintelile guvernelor, cu toate declaraţiile de loialitate, repetate până la
absurditate, este clar că România nu mai reprezintă cine ştie ce pentru America, NATO şi Un.Europ. Se vede clar: nu sprijin economic, nu investiţii, nu Schengen, nu legături feroviare de mare viteză, nu autostrăzi până la Viena, nu   VIZE PERMANENTE pentru SUA! NIMIC!
În schimb JEFUIRE pe toată linia.
În schimb MINCIUNI şi Promisiuni neândepli- nite: cât cuprinde. Este clar, Clasa Politică: NU POATE MAI MULT, nu este luată în serios.
În aceste condiţii, cum de o grămadă de Fraieri se ceartă, îşi fac prosteşte duşmani luând cu ferocitate partea Ukrainei şi a lui Zekenski. Credeţi că ukrainieii ne vor fi recunoscători? VĂ ÎNŞELAŢI! În ţară infracţiunile de omor şi jafuri, comise de refugiaţi, CRESC!                         
Acum,  asta ar trebui acum României: o confruntare cu Federaţia Rusă, vecina nostră viitoare! Credeţi că ne întreabă pe noi cineva ce dorim şi cum dorim? Vă faceţi iluzii!
Rusia ocupă cu calm kilometru cu kilometru cu mult calm din Ukraina, de unde fiţi siguri că: nu vor mai fi scoşi.
În situaţia aceasta, ce căutăm Noi să ne amestecăm în cunflictul ukrainian, să facem pe JUSTIŢIARII ca Fraierii, faţă de o Ukraină ce ne duşmăneşte de SECOLE, mai mult decât Imperiul Rus! Asta este datoria nostră, să ne batem pentru pentru cheful altei ţări şi aceea duşmancă, numai să facem pe GROZAVII?
România are nevoie de un deceniu de linişte pentru REFACERE după Guvernările Dezastruase ale USR-PNL!
Să ne scrie cineva, ce a au adus BUN României, guvernările amintite: măcar un singur avantaj! Dar lăsaţi-o moartă cu LIBERTATEA, DEMOCRAŢIA, NATO, Un.Europ., că NU suntem proştii!
Occidentul, SIGUR: şi-a luat mâna de pe noi şi sigur aşa este mai bine pentru noi!

Autor: Victor Lapusneanu, Facebook / Sursă foto: activenews.ro

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe