03 Octombrie 22

Verdictul medicilor de la Fundeni: „Pacientul Oprea Răzvan Alin mai are de trăit cateva zile”

    Incep prin a va da o veste buna: Razvan a ajuns aseara la ora 20:00 in clinica Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hospital. Ne-am bucurat enorm de mult, au fost primii care au reactionat pozitiv la cazul nostru. Avand in vedere situatia foarte complicata a lui Razvan, am luat decizia sa-l transportam acolo. La ora 10:30 au ajuns in Bucuresti cu ambulanta speciala, echipata cu aparate pentru terapie intensiva, medic si asistent medical. La ora 20:00 Razvan deja ajunsese deja la clinca. A intrat direct la terapie intensiva, iar azi am primit vestile nu tocmai bune: Razvan se afla intr-o situatie foarte complicata: pe langa faptul ca are nevoie de transplant hepatic, sederea lui in Institutul Fundeni nu l-a ajutat deloc. Practic, aici fiecare zi l-a adus mai aproape ce ceea ce ne luptam noi azi sa evitam!!!
In dupa amiaza zilei de 29 martie, cu o zi inainte de plecarea in Turcia, primeam verdictul medicilor de la Fundeni: “Pacientul Oprea Razvan Alin mai are de trait cateva zile!”, asadar ultima noastra speranta venea din Turcia. Azi, Razvan a fost diagnosticat in stare foarte grava cu pneumonie severa, stomacul si colonul marit de 3 ori mai mult decat normal si va fi nevoie de interventie chirurgicala, stare critica a rinichilor, aciditate foarte mare in organism ceea ce produce encefalopatie, care ii poate afecta creierul, ficatul…. Nu mai discutam… se stie …
 

    Dragii mei, cum este posibil in tara asta sa mergi pe picioarele tale sa te tratezi intr-un spital cu renume “Institutul Clinic Fundeni” si sa ajungi dupa 2 luni la “mai are de trait cateva zile!”?!?!? Are 27 de ani!!!! Am inteles ca starea lui nu era foarte buna, dar ajungem intr-un spital pentru a ne trata, pentru a fi mai bine!! Cum este posibil sa ajungem intr-o astfel de situatie datorita bacteriilor existente in spital, datorita faptului ca “noi facem tot ce putem”, datorita neimplicarii si neprioritizarii cazurilor mai grave!! Infectia cu bacteria Clostridium s-a produs la 3 saptamani dupa spitalizarea in Fundeni!! Trebuie sa recunosc ca au fost si aici oameni care au vrut sa il ajute pe Razvan, dar … au fost persoane fara influenta, fara a avea un cuvant de spus in prioritizarea cazului sau. Si acum … sunt in masura sa spun ca in Romania nu este interes pentru a salva orice VIATA!! Dragii mei, va scriu asta acum disperata: sistemul medical romanesc nu are interesul de a ne salva daca avem probleme!!!!! Asta am simtit eu aici la Fundeni…. Multumiri doamnei doctor conf. Iliescu Laura si personalului medical de la sectia Boli Interne… atat! Pe o scara ierarhica.. mai sus de atat… nu se mai pot aduce decat critici, indoieli, acuzatii, am simtit coruptie si stari de neputinta, influente politice etc. etc.

    Si acum apelul meu catre voi! Razvan in acest moment se afla la terapie intensiva si i se face dializa pentru a stopa encefalopatia. Acest lucru costa 1350$ pe zi. Datorita voua am strans ceva banuti pentru a-l mentine o saptamana acolo si va multumesc din sulfet!! Costurile sunt imense: ne apropiem de 1oo.ooo$, acest lucru daca Razvan va putea fi pe viitor apt pentru transplantul hepatic, acest bani ne sunt necesari pentru a trata si toate celelalte probleme grave cu care a fost diagnosticat in ultimele 12 ore!
Va rog din suflet sa salvam o viata! Asteptam minuni, stiu! Dar aceasta viata este iubirea vietii mele si o sa lupt pentru el, voi muta si muntii din loc daca este necesar!

Contul in care putem dona este al mamei lui:
Violeta Popa
Raiffesein Bank
IBAN: RO17 RZBR 0000 0600 1027 4715
Sau link direct catre gofundme.com


    Va multumesc din suflet pentru tot si sa rog sa spuneti o rugaciune pentru el! Ajuta! Sanatate multa la toata lumea!! Sa ne ajute Dumnezeu pe toti, dar sa stiti ca Dumezeu ajuta tot prin oameni!

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe