13 Mai 21

Vasile Bănescu este BOLNAV de COVID după vaccinarea cu vaccinul Pfizer

Inițial am citit o postare pe un site social a monahului Filotheu în care se întreba dacă întradevăr domnul Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, este bolnav de Covid-19 ... aceasta întrebare, presupunere s-a adeverit. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a confirmat pentru ActiveNews că s-a infectat cu virusul Covid-19 după ce anunțase că s-a vaccinat. Potrivit sursei citate ar fi vorba de vaccinul Pfizer. 

„Cred că as putea să confirm eu însumi câte ceva, mulțumindu-va pentru gând. Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire apucasem sa fac prima doza de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi inainte de rapel. M-am pozitivat ulterior, dar in acest context am facut o forma foarte usoara. La gradul meu de oboseala și stres ar fi putut fi altfel dacă nu as fi fost vaccinat. Sa fiți/ sa fim cu toții ocrotiți alaturi de cei dragi! Speranta pusă in Dumnezeu ne va ajuta mereu.” - a declarat Vasile Bănescu pentru activenews.ro .

În acest context, înțeleg că un vaccin ar trebui să te ferească de contaminare ... se pare că nu de multe ori se întâmpla asta, sau cel puțin nu cu exactitatea vaccinurilor vechi, cu studii de mulți ani. 

Multă sănătate domnule Bănescu!

Citește și articolul despre același subiect de pe 5 aprilie: Ultima oră: Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a anunțat că se va vaccina / sursă foto: monitorulsv.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe