27 Iunie 22

Variola maimuței și „partenerul misterios al unui bărbat”

Majoritatea știrilor din România, și nu numai, vorbesc despre infectații cu variola maimuței de multe ori pe ocolite ... Știm că variola maimuței se contactează (conform datelor oficiale) printr-un contact apropriat prelungit, și mai știm că zone cu „manifestări” ale comunitații LGBTQ. Focare intense de variola maimuței aflate în barurile homosexuale, în saune sau prin intermediul aplicațiilor de întâlniri LGBT. OMS încurajează paradele „Pride” - r3media.ro. Libertatea.ro scrie despre un focar de variola maimuței la „Maspalomas Gay Pride” și ziare.com despre același eveniment. După festival, bărbaţi din Spania şi Italia au fost testaţi pozitiv pentru virusul ce provoacă variola maimuţei. Majoritatea cazurilor de infectare până în prezent sunt în rândul unor bărbaţi care au avut relaţii sexuale cu alţi bărbaţi, conform ziare.com .

„Un raport al UKHSA dezvăluie faptul că focarele din Marea Britanie au legătură cu barurile LGBT, saunele și aplicațiile mobile de întâlniri pentru homosexuali. Peste 60% dintre infecțiile domestice au fost în rândul bărbaților gay și bisexuali, cu peste 86% dintre aceștia în Londra. Doar două cazuri au fost femei.” - scrie într-un articol r3media.ro .

„Exact în forma asta am auzit știrea și pe TV și pe Radio.
Partenerul unui bărbat...
Partener de ce? Strategic, de batminton, de afaceri, de coțăială?
Pare că se aruncă acest detaliu, dar nu se insistă asupra lui. Pare că ar conta decisiv.
Fără această precizare, eu nu înțeleg despre ce maimuțe este vorba.” - a scris jurnalistul Paul Gabriel Andrei (captură foto) pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe