24 Noiembrie 20

Vaccinare = Ruleta Ruseasca

    Un laborator italian a facut analiza continutului unui vaccin. Metale grele, nanoparticule, material radioactiv, multe dintre acestea fiind nedeclarate in prospect de producatori. Personal nu cred ca erau reziduuri cum scrie in articol, in timp va fi demonstrata premeditarea - Dr. Mircea Puscasu

Lamontagne.fr: "Expertiza care acuză vaccinul Meningitec®
    Un laborator italian specializat în domeniul nanotehnologiei tocmai a analizat un vaccin Meningitec®, denunțat de sute de familii din Franța. Rezultatele sale sunt alarmante.

    "O bombă." Domnul Emmanuel Ludot, vorbeste pentru sute de familii îngrijorate cu privire la efectele asupra copiilor lor dupa vaccinul de la Meningitec®. Concluziile specialiștilor italieni sunt "explozive". Se spune ca acest raport de expertiză dezvaluie lucruri incredibile. Avem acum dovezi că acest vaccin conține o multitudine de particule unele mai periculoase ca altele. Este urgent să deschidem ochii " , insistă el.
 

    Compania Nanodiagnosis , cu sediul in Modena (Italia), a analizat cu ajutorul unui microscop electronic conținutul unei seringi trimisa de avocatul francez.

    "Exista multe lucruri neidentificate ca fiind defecte, iar acest lucru nu a fost acoperit de procedura de retragere de pe piață ordonata în septembrie 2014. Aceasta este o cutie care a fost ținută în frigider dupa cumpararea sa" , a spus Dl. Ludot.

Ce arată analiza probei?

    Raportul detaliat înaintat Consiliului de la 10 părți civile in luna martie - am putea vedea - este clar: proba conține particule de metale grele, în cantități "considerabile".
Dintre aceste reziduuri, unele sunt menționate de către producătorul de Meningitec®, American Nuron Biotech. 

Exemple: clorură de sodiu și fosfat de aluminiu. Ca multe altele nici acestea, "nu au fost raportate" și au, asa cum spune laboratorul italian, "nimic de-a face cu compoziția unui vaccin sau orice altă injecție." Astfel, Nanodiagnosis concluzionează prezența prafului de oțel inoxidabil, plumb, zinc, titan, zirconiu și chiar și un compus "usor radioactiv".

Ce impact exista asupra sănătății copiilor?

    "Aceste descoperiri sunt foarte alarmante, spune Dr. Stefano Montanari, care a efectuat analiza eșantionului din Modena. Este vorba despre reziduuri de metal injectat direct în corpul unui copil, organismul nu le poate elimina, adica se va depozita pentru totdeauna în nucleul celulei. Acest lucru poate duce la inflamații cronice, care ar putea degenera in cancer de toate tipurile. Creierul poate fi afectat, si pancreasul de asemenea. Diabetul iar este posibil. Riscurile sunt multe. Acest lucru este foarte alarmant. " Stéphane Barnoin
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe