25 Ianuarie 22

VA FI MAI MULT DECÂT VACCINARE OBLIGATORIE

Va fi vaccinare forțată şi nu doar vaccinare.
Dacă ne uităm la modelul austriac, unde cei amendați pentru refuzul de a se vaccina vor fi încarcerați în cazul în care nu-şi plătesc amenzile (repetitive, la sume îndrăznețe, imposibil de plătit la infinit), cu “masa şi cazarea” pe banii victimelor (adică faliment individual), cei ajunşi în acele închisori vor fi materie primă pentru cele mai sinistre experimente medicale pe care le-a închipuit vreodată omenirea. Fireşte, asta urmează peste tot.
Doar violența popoarelor mai poate întrerupe ceea ce s-a declanşat – adică violența autorităților. Dictatura e deja un termen depăşit, cuvântul este genocid.
Nu are niciun sens să mă credeți – din martie 2020 v-am recitat, cu tot cu semne de punctuație, tot ceea ce vedem acum întâmplându-se, de ce să nu mai ziceți o dată “Exagerezi, NU SE POATE AŞA CEVA, nu are cum, e doar pentru binele comun/nu pot merge așa departe.”?
Haideți, curaj, negarea realităţii e de mare efect, s-a văzut!

Text: Anca Radu - Foto credit: evz.ro

Notă site: De foarte multe ori Anca Radu a avut dreptate când a scris ceva despre ceea ce se va întâmpla pe viitor în legătură cu „pandemia” de Covid-19, sperăm că de această dată să nu se întâmple asta... realitatea însă, istoria ultimilor 2 ani de „pandemie” ne-a arătat că nimic nu este exagerat, nimic nu este imposibil, orice se poate întâmpla într-o lume nebună după putere, într-o lume turbată de manipulare și habotnicism.
Ceea ce mi se pare interesant este faptul că dacă luăm în considerare toate declarațiile „oficiale” din partea producătorilor vaccinurilor anti-covid și declarațiile venite pe căi oficiale din partea statului, statelor ... producătorii vaccinurilor sistematic au contrazis pe față sau mai voalat declarațiile oficioșilor!!
Rațiune, unde ești?
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe