18 Octombrie 21

Urmează cenzura pe internet la nivel GLOBAL de către GOOGLE

„Apare cenzura pe internet la nivel european: NU se vor mai GĂSI informații în afara surselor ACCEPTATE de Google” titrează site-ul aparatorul.md într-un articol unde prezintă o discuție la DCNews cu lect. univ. dr. Victor Negrescu, prorector SNSPA, și cu Nicolae Constantinescu, fondatorul unei platforme online, discuție despre cenzura dictatorială care va avea loc în următoarea perioadă. internetul nu mai este de mult un spațiu liber!

Prin urmare, dacă o persoană caută pe Google o informație, nu o va găsi decât în sursele de informare acceptate de Google. 

”Dacă eu caut pe Google știrea cu Negrescu la DCNews (foto captură) n-o s-o mai găsesc, pentru că Google, ca să citeze DCNews, trebuie să vă plătească. Lucru care se poate întâmpla sau nu. Această soluție a fost testată în Germania și Spania. Când s-a introdus în Spania Google News a dispărut! Ei, dacă eu, mâine, vreau să fac un site de știri va fi foarte greu să mai mă fac cunoscut. Va fi foarte greu să mă popularizez fără a avea acces la un motor de căutare”, a explicat Victor Negrescu, prorector SNSPA. 

”Fără Google, fără Facebook, fără Yahoo va fi foarte greu să mai crească vreun site. Aceste platforme ar urma să fie înlocuite de colectori de taxe, care vor crea niște platforme limitate care vor spune: tu, DCNews te înscrii la mine, îți dau niște bani și eu vând mai departe. Practic, se vor crea niște centre care vor comasa drepturile de autor care vor plăti site-urilor mici aproape nimic!” a mai explicat Negrescu, potrivit aparatorul.md .

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe