25 Ianuarie 22

Urâciunea pustiirii! Ambasadorul special al Parlamentului European pentru drepturile LGBT s-a fotografiat în rolul Maicii Domnului cu barbă

Ambasadorul special al Parlamentului European pentru drepturile LGBT s-a fotografiat în rolul Maicii Domnului cu barbă, ținându-l în brațe pe Hristos. Ce poate să fie asta decât urâciunea pustiirii? O încercare satanică de a pângări imaginea Mântuitorului și a Maicii Domnului.
Atât de importantă este creștinătatea, atât de mult deranjează globaliștii iubitori de desfrâu și dezbinare încât astfel de imagini ca cea de mai sus apar mai ales în preajma Nașterii Domnului sau a Învierii Domnului.

Riccardo Simonetti (ambasadorul special al Parlamentului European pentru drepturile LGBT, ce altceva?) s-a fotografiat în rolul Maicii Domnului cu barbă, ținându-l în brațe pe Hristos.

„Riccardo Simonetti, un cântăreț german, a publicat pe pagina sa personală imagini în care se înfățișează drept Maica Domnului, ținându-l în brațe pe pruncul Iisus Hristos.

Imaginile, care parodiază tematica Nașterii Domnului, fac parte dintr-o ședință foto pe care Simonetti a realizat-o pentru o revistă a comunității LGBT, „SIEGESSÄULE”, din Germania.

Germanul a însoțit textul de următorul mesaj: „Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb, putem crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?”.

Evident, nu a existat un moment mai potrivit pentru a lansa aceste imagini decât în perioada postului Crăciunului. Mișcarea l-a supărat pe jurnalistul maghiar Peter Heltai, scrie The Daily Caller.

„Cum altfel ar fi putut celebra postul această comunitate faimoasă pentru toleranța și respectul ei, dacă nu cu o provocare blasfemică și fără sens?” a scris jurnalistul pe Twitter” - conform R3media.ro

„Ni se propune o Uniune Europeană bazată pe economie și politică. Nici vorbă de cultură. De religie nici nu s-a pus problema. Și atunci eu le-am zis: Dacă asta este Europa care ni se propune, atunci noi nu avem nevoie de ea” - Mitropolitul Bartolomeu Anania, un ierarh care avea curajul să spună lucrurilor pe nume. De ascultat! Ceea ce a spus atunci este valabil astăzi!!! Atât vă spun. Ascultați! Apoi la final trageți concluzia! - a publicat jurnalistul și teologul Cornelius Florin acum câțiva ani pe un site social. Iată că aceste cuvinte ale IPS Bartolomeu Anania, leul Ardealului cum era numit, a spus un adevăr atât de actual despre Uniunea Europeană înainte de anul trecerii lui la cele veșnice, anul 2011.

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe