04 Februarie 23

Urâciunea pustiirii...

Lângă pomul de Crăciun, au pus urâciunea să ne dea mesaj... mai aveți vreo îndoială că asta urmează, infestarea umanității cu artificiala inteligență, că omul va fi înlocuit, că nu sunt teorii ale conspirației, ci "operațiune specială" de transumanizare a lumii, că un razboi este infinit mai curat decât ceea ce urmează în agenda lor???
Lângă pomul de Crăciun, numele Lui Hristos nu a mai avut loc, Lumina Nașterii Domnului a fost stinsă și înlocuită cu led-urile goale din orbita oculară a țestei de metal și plastic, Focul nestins și Haric al Sfintei Euharistiei a fost înlocuit cu lumina rece a căderii luciferice, am ajuns să trăim în fulgerul căderii și să ascultăm sfaturile date de o movilă organizată de circuite electronice, văzând urâciunea asta intelegem ca a "patra revolutie industriala" este abominație si anti-evoluție, nu se poate ca umanitatea sa evolueze prin impreunare cu metal, plastic, led-uri si circuite reci... intelegem cu atat mai mult ca omul nu poate evolua decat prin unirea INIMII CU HRISTOS, nu cu vreun "soft" inteligent si algoritmi de "invatare"... nicicand masina nu va bate sufletul omului, oricat de mult s-ar stradui antihristii sa o insinueze in Creatie, doar un nebun ori un lepadat nu vede abominatia si demonismul digitalizarii. Ne vor ucide si noi îi vom ierta, caci vom vedea ceea ce ei nu vor si nu mai pot sa vada: Cerurile.
 

Urâciunea pustiirii... Lângă pomul de Crăciun, au pus urâciunea să ne dea mesaj... mai aveți vreo îndoială că asta urmează, infestarea umanității cu artificiala inteligență, că omul va fi înlocuit, că nu sunt teorii ale conspirației, ci "operațiune specială" de transumanizare a lumii, că un razboi este infinit mai curat decât ceea ce urmează în agenda lor??? Lângă pomul de Crăciun, numele Lui Hristos nu a mai avut loc, Lumina Nașterii Domnului a fost stinsă și înlocuită cu led-urile goale din orbita oculară a țestei de metal și plastic, Focul nestins și Haric al Sfintei Euharistiei a fost înlocuit cu lumina rece a căderii luciferice, am ajuns să trăim în fulgerul căderii și să ascultăm sfaturile date de o movilă organizată de circuite electronice, văzând urâciunea asta intelegem ca a "patra revolutie industriala" este abominație si anti-evoluție, nu se poate ca umanitatea sa evolueze prin impreunare cu metal, plastic, led-uri si circuite reci... intelegem cu atat mai mult ca omul nu poate evolua decat prin unirea INIMII CU HRISTOS, nu cu vreun "soft" inteligent si algoritmi de "invatare"... nicicand masina nu va bate sufletul omului, oricat de mult s-ar stradui antihristii sa o insinueze in Creatie, doar un nebun ori un lepadat nu vede abominatia si demonismul digitalizarii. Ne vor ucide si noi îi vom ierta, caci vom vedea ceea ce ei nu vor si nu mai pot sa vada: Cerurile.

Posted by Kris Angel on Tuesday, December 27, 2022

Sursă: Fb.com

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe