27 Octombrie 20

Ura s-a focalizat acum pe Biserică și pe orice face/drege aceasta.

Legați demonul urii și trimiteți-l pe el în adâncurile Ghenizaretului...

Un lucru e limpede pentru orice cheie de lectură spirituală & etică, oricât de simplă ar fi aceasta: de câțiva ani a fost dezlegat complet demonul urii, al zavistiei și al distrugerii oricărei punți între oameni. Dar, în mod particular, dracul urii în stare pură este cel mai activ, cel mai prezent, cel mai mai proeminent ca lucrare și chip al răului.

Ura s-a focalizat acum pe Biserică și pe orice face/drege aceasta. Victima e identificată, e aleasă după trăsăturile ei (înceată și blajină, fără ripostă și foarte îngăduitoare) dar și după profilul laș al atacatorilor. Căci cei care o agresează din ură pură, cristalină, manifestă un grad mare de lașitate știind că nu vor suferi consecințe directe în planul sancționării lor morale sau poate chiar penale. Dimpotrivă, se vor alege cu like-uri, faimă, funcții publice și putere de influencer.

De aceea susțin sus și tare: preoților, călugărilor, arhiereilor faceți rugăciuni neîncetate pentru risipirea urii profunde, devastatoare. Creștinilor izolați în case: rugați-vă ca Domnul să ridica povara urii de pe sufletele semenilor noștri. Epidemia de ură face aduce mai multă pagube, atrage mai multă ruinare decât cea de coronavirus. E mai intensă, durează mai mult și nu are antidot/vaccin. Crează dependență în producerea și consumul ei, nu are limită: doar iadul e mai abisal decât ea.

De aceea, sesizând natura ei profund nepământeană ca obârșie, freamătul ei întunecat și energia sumbră, trebuie ținut cont de ea ca de o prezență nouă, pe un alt nivel.

New entry, next level...
 
de Directorul editorial al Lumea Credintei, Razvan Bucuroiu - Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe