28 Octombrie 20

Unul dintre evenimentele din această zi a fost hirotonirea Dr. Ștefan Mindea, un savant și un neurochirurg de top pe plan mondial.

AXIOS!

Pe lângă marea sărbătoare a Sfintei Treimi, evenimentul acestei zile a fost hirotonirea Dr. Ștefan Mindea, un savant și un neurochirurg de top pe plan mondial.

Dr. Mindea a înfiinţat prima secţie de Neurochirugie Minim Invazivă la Universitatea Stanford, fiind cel mai tânăr şef de secţie din istoria Universității Stanford. Timp de cinci ani consecutivi Dr. Ștefan Mindea a fost premiat în Top 5 "cel mai bun neurochirurg" al Universității Stanford.
Dr. Mindea a efectuat în premieră mai multe intervenții minim invazive cerebrale și spinale la Universitatea Stanford. Are peste 40 de publicații și lucrări în jurnale internaționale de specialitate, colaborator în 5 cărți de neurochirurgie și peste 100 de prezentări în diverse congrese internaționale de neurochirurgie.

A fost adus în țară prin grija și puterea duhovnicească a Cuviosului Iustin Pârvu, marele duhovnic - este un miracol chiar modul în care a ajuns împreună cu familia în România.

S-a stabilit la Tomis - Constanța, în vechiul pământ creștin al Dobrogei, acolo unde și-a deschis propria clinică.

Arhiepiscopul Teodosie, cel care a luptat pentru creștini în timpul acestei minciuni mondiale a "pandemiei" care a închis bisericile, i-a pus mâinile și a transmis Harul, așa cum se face din timpul Apostolilor prin Pogorârea Duhului Sfânt de la Cincizecime, când s-a înființat Biserica, și se va întâmpla până la Sfârșitul Vremurilor.

Iar timpul pare că nu mai are răbdare.
 
de Iulian Capsali, Facebook

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre credință și știință la hirotonia Pr. Ștefan Mindea, neurochirurg: " Religia merge dincolo de știință, dar știința poate să facă începutul inteligibil al credinței. 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe