20 Octombrie 20

„Uniunea Salvați Sodomia”

   Principala preocupare a Comisiei Europene este impunerea agendei LGBT în Europa şi pedepsirea celor care se opun. 
   Comisarul Ursula vrea ca o "căsătorie/uniune" a unui cuplu homosexual să fie recunoscută de drept în oricare stat al UE. Iată, de altfel, care era miza enormă a căderii referendumului, miza campaniei sălbatice pe care presa, protipendada și ong-urile dirijate au făcut-o împotriva CPF și a tuturor bisericilor și cultelor care au sprijinit referendumul pentru definirea constituțională a căsătoriei. 
   Retragerea executată la ordin de către toate partidele care au votat în Parlament pentru referendum se datorează tot acquis-ului comunitar, care prevede aplatizarea totală și definitivă a fundamentului creștin al civilizației europene. Acesta este încă un dar neprețuit pe care defuncta noastră clasă politică l-a făcut poporului și Bisericii sale. Aceeași care vrea acum un "vot masiv"! 

   Mitopolitul Ardealului striga, în pustiu, încă din 2002: "Europa, nu Sodoma!"

   De menționat totuși că nu există un așa-zis drept la căsătorie a persoanelor homosexuale, ci doar contrafacerea ideologică a acestui drept, "sanctificat" de noua ideologie primitivă și punitivă care este astăzi impusă ca obligație a unei noi "religii civile" europene. Căsătoria este o instituție a persoanelor heterosexuale. 
Știri:
   "Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că va face tot ce-i stă în putere pentru a se ajunge la suspendarea accesării fondurilor europene în cazul statelor membre ale UE care nu respectă drepturile persoanelor LGBTI şi pentru a aduce guvernele acestor ţări în faţa justiţiei europene, confirmând că executivul comunitar va prezenta curând o ''strategie LGBTI'' a Uniunii Europene, relatează agenţia EFE".

   "Scut pentru apărarea ideologiei de gen"

   Șefa Comisiei Europene a vorbit în discursul său și despre drepturile LGBTQ. „Vom propune extinderea listei infracțiunilor privind incitarea la ură, indiferent dacă este vorba de rasă, sex sau orientare sexuală, ura nu trebuie tolerată”, a afirmat șefa CE. Ea a amintit și de discriminarea împotriva afro-americanilor din SUA și a evreilor din Europa, a tras linie și a concluzionat: „Să fiți voi înșivă nu este ideologia voastră, ci este identitatea voastră și nimeni nu va putea să v-o fure vreodată”. 
   A fost dat și un mesaj Poloniei: „Zonele libere de LGBTQ nu-și au locul în Uniune”, a avertizat von der Leyen, referindu-se la administrațiile poloneze care s-au declarat „libere” de ideologia LGBTQ. 
   Ea a mai spus că cere „recunoașterea reciprocă a statutului familiei, deoarece dacă sunteți părinte într-o țară, sunteți părinte în fiecare țară” a UE. Pe scurt, statele membre vor trebui să recunoască părinții (rezultați și din căsătorii între persoane de același sex -n.r.) pe care îi stabilește Bruxelles-ul și să tacă. 
 
Sursă: activenews.ro & Mihai Gheorghiu, Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe