21 Aprilie 21

Una susținem în țară, alta votăm la Bruxelles. „Europa, zonă de libertate pentru persoanele LGBT”

   Pe data de 11 martie s-a adoptat rezoluția prin care Parlamentul European a declarat că Uniunea Europeană devine o zonă de libertate pentru comunitatea LGBT. 
   UE a decis să vină cu treaba asta din cauza Ungariei și Poloniei care refuză să recunoască persoanele trans și non-binare și să accepte căsătoriile gay. UE le amenința pe cele două că le va tăia din fondurile europene dacă nu renunță la măsurile "homofobe" ... asta ar fi un exemplu clar de COMUNISM numit „democrație”. Doar în comunism nu se accepta să ai o altă părere față de „stăpânire”.

   Aici aveți lista cu politicienii români care au votat PRO pentru această rezoluție comunisto-sexistă. În acest context, jurnalistul Paul Andrei a prezentat ultimele declarații ale unor lider politici din România, arătând dubla măsură și manipularea politică la care apelează constant trădătorii de neam și credință din țară: „Ludovic Orban, președinte PNL: "Respect drepturile fiecărui cetăţean, dar eu sunt un susţinător al familiei tradiţionale"
   Marcel Ciolacu, președinte PSD: "Eu respect tradițiile și specificul României. România este o țară creștină și, mai explicit, eu nu sunt de acord cu căsătoriile între persoane de același sex."
   Asta au răspuns președinții principalelor partide din România când au fost întrebați de ce europarlamentarii PNL și PSD au votat în Parlamentul European pentru rezoluția ”Europa, zonă de libertate pentru persoanele LGBT”.
   Adică una susținem în țară, alta votăm la Bruxelles. Măcar ăia de la USR Plus cu Cioloș, Barna și restul sunt asumați, au directia lor.” - a scris jurnalistul pe un site social.
 
Sursă foto: bbc.com via GETTY IMAGES
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe