30 Noiembrie 21

Una dintre cele mai vaccinate țări din Europa se luptă cu cel mai mare val de infectați cu Covid-19 de la începutul pandemiei

Probabil că unul dintre cele mai mari regrete ale politicului se leagă de existența unei aproximative libertăți pe internet, astfel, informația reală, dar și manipularea poate fi găsită mult mai ușor.
Digi24, sursa principală de împrăștiere a macabrului la tv și pe internet în ceea ce privește virusul Covid-19, lăuda și trâmbița pe data de 7 octombrie că „vaccinarea a prevenit aproape 128.000 de decese, 265.000 de spitalizări și peste 24 de milioane de infectări în Marea Britanie. Datele apar în ultimul raport de supraveghere a vaccinării împotriva COVID-19, publicat de autoritățile din Regatul Unit, unde opt din zece persoane sunt imunizate anti-COVID. A contat modul în care autoritățile au comunicat și cel în care specialiștii au contracarat dezinformările.” Asta a publicat sursa mai sus citată. Marea Britanie ajunge conform datelor oficiale din 24 octombrie să aibă o populație vaccinată în proporție de 73%, iar România la un procentaj de vaccinare de 30.49% pe aceeași data. Cu toate acestea, vedem că cifrele oficiale despre infectările cu Covid-19 sunt neobișnuite (vezi poza de mai sus, 39962 de infectări noi cu Covid-19 pe data de 24 octombrie) dacă luăm în considerare publicitatea „imunizării” din partea statelor europene, și nu numai.
Tot presa mai sus menționată titrează într-un articol pe data de 23 octombrie următoarele: „Explozie a cazurilor COVID în Marea Britanie. Cea mai ridicată rată a infectărilor se înregistrează în rândul copiilor”, un titlu, din punctul meu de vedere, profund manipulator ... aceștia vor să ajungă la copii noștri prin legi de obligativitate a vaccinării, din această cauză și apar astfel de articole. Într-un final, DIgi24, site care a primit porecla de morga24, adaugă în articolul „Explozie a cazurilor COVID în Marea Britanie. Cea mai ridicată rată a infectărilor se înregistrează în rândul copiilor” că „Marea Britanie a înregistrat în ultima săptămână cel mai mare număr de noi cazuri de COVID-19 după luna iulie și confirmă trendul ascendent al pandemiei în această țară, care are una dintre cele mai ridicate rate ale vaccinării. Lipsa restricțiilor alimentează răspândirea virusului”, într-un final recunoscând rata MARE de vaccinare a populației din Regatul Unit, dar fără a da și procentul .... poate de rușine.

Întreb, nu am studii de specialitate, eu doar scot în evidență date oficiale, în situația dată, lăsând la o parte manipularea, ce rezolvă cu adevărat vaccinul anti-covid?
 
Captură foto: worldometers.info
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe