04 Februarie 23

Un nou EȘEC major al lui Iohannis

Și totuși printre atatea injurii, invective, acuze la adresa Austriei, simte cineva vreo presiune asupra domnului Iohannis după un nou eșec major în mandatul său?
Toată lumea discută, toti analiștii, influencerii, oamenii politici de ce Austria nu s-a gândit si ea o clipă si la amărâții de români. Cu ce i-am supărat de nu s-a îndoit si ei un pic la vot.
Din Austria, reactiile vin toate de genul "băi, nu stim cine a decis asa, nu stim cine a votat, vă dati seama că dacă era după mine, eu vă primeam instant". Mai au oficialii austrieci s-o spună pe aia cu "nu stiu, nu sunt din localitate".
Si în tot timpul ăsta trecut de la vot, cineva unde doarme liniștit. Cred că nemișcatul președinte nu a schițat nicio grimasă. Pe el nu il afectează. Că nici traficul de pe Valea Prahovei nu îl afectează, că ori e prin aer, ori are girofar.
Omul ăsta, Klaus Iohannis, nu a reusit nimic. E o catastrofă pentru țara asta. "România educată" e o glumă proastă, Justiția e la pământ, sistemul de sănătate e in colaps, Doamne ferește să capeți vreo gripă. Vizele de America sunt tot acolo, greu de primit.
Astea erau obiectivele lui pentru noi. Dar nici  obiectivul său personal nu a fost atins, să scape țara de PSD. Că așa se bătea cu pumnul in piept, că e eroul care depesedizează România. Lucrează împreună cu ei fără nicio problemă.
Nu mai vorbim de sărăcie, facturi si altele. Că pe alea nu si le-a asumat direct. Si nici de prostiile rostite în pandemie. Când o pusese el pe hold.
Cu toate astea, la Cotroceni se doarme liniștit pentru că nimeni nu pune un pic de presiune pe careul advers, cum se zice la fotbal. Iohannis nu are ce apăra, toate centrarile se duc în spatele porții.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei / Titlu: deinteres.ro
Taguri: Iohannis, nou, ATAC, Un, lui, major, aL

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe