23 Ianuarie 22

Un mitropolit ortodox, vaccinat cu 3 doze experimentale anti-covid, a trecut la cele veșnice la scurt timp dupa a treia vaccinare

Mitropolitul grec Ieremia al Gortinei a trecut la Domnul marți, 14 decembrie 2021, în urma unui atac de cord, survenit după ce se vaccinase cu a 3-a doză de ser experimental anti-Covid pentru a-și demonstra „ascultarea față de sinodul ortodox grec”, care a ajuns să colaboreze cu statul elen în campania de vaccinare Covid, se arată într-un articol activenews.ro.

 „Canalele de televiziune grecești au anunțat în mod fals că eu, Mitropolitul Ieremia al Gortinei, sunt împotriva măsurilor Sinodului. Întotdeauna în Eparhia mea și în discursurile mele personale spun și subliniez că urmăm linia Sfântului Sinod și a întregii Ierarhii. Dovada în acest sens este că eu personal am făcut toate cele trei injecții”, a afirmat mitropolitul Ieremia al Gortiniei, citat de Vimaorthodoxias.gr.

Activenews.ro atrage atenția asupra faptului că un astfel de gest ca cel al mitropolitului în cauză nu reprezintă ascultare față de Biserică, ci o capitulare personală sau instituțională în fața guvernului secular, el însuși îngenunchiat în fața comenzilor venite de la OMS, UE și industria Big Pharma. „Deși este adevărat că ierarhia și sinodul Bisericii grecești s-au pus în slujba campaniei de vaccinare Covid guvernamentale (în sensul în care au impus vaccinarea obligatorie a angajaților, au implementat în biserici toate restricțiile politicii „sanitare” și chiar au transformat temporar unele lăcașuri în centre de vaccinare), urmarea acestei linii de acțiune nu dovedește nici pe departe ascultarea față de Biserică, ci pur și simplu capitularea personală sau instituțională în fața guvernului secular, el însuși îngenunchiat în fața comenzilor venite de la OMS, UE și industria Big Pharma.” - se menționează de către sursa citată.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe