29 Martie 23

Un mesaj pentru cel care s-a despartit de Romania

Un mesaj pentru cel care s-a despărţit de România

    "Şi pentru ca nu era suficient să jigneşti câteva sute de mii de oameni, te-ai gândit să treci la o categorie superioară şi să insulţi milioane: “Suntem o ţară coruptă şi pentru că suntem una majoritar ortodoxă.Baza ortodoxismului este traficul de influenţă”. Păi înseamnă că Mihai Viteazul, care a înfiinţat Mitropolia Ortodoxă a Transilvaniei a făcut…trafic de influenţă? Măi să fie!

    Dar miile de martiri, care au refuzat să-şi lepede credinţa ortodoxă în trecut dar şi mai recent, în închisori, ce-au făcut? Au murit pentru…trafic de influenţă? Mircea Vulcănescu, strălucitul economist şi filosof, ale cărui ultime cuvinte în temniţă au fost: “Să nu ne răzbunaţi”, a făcut-o pentru că le învăţase la “cursul” de trafic de influenţă?

    Asocierea unei aşa-zise înapoieri a României cu religia ortodoxă a fost demontată de mult timp. Aţi fi aflat asta, dacă citeaţi şi câteva cărţi de istorie, altele decât cele scrise de Lucian Boia. Un exemplu la îndemână din istorie este cel al Sfântului Împărat Bizantin Iustinian, care a conceput Codul juridic care-i poartă numele. Imperiul Roman de Răsărit, ortodox a ţinut doar…1.000 de ani.
 


Sursa foto: securitatea-romaniei.blogspot.ro

    Dar toate astea nu contează, pentru că de-acum e clar: România e bună doar când îi aduce profit domnului Moisanu, ca o “nevastă”. Dar o “nevastă” de care poţi divorţa oricând, mai ales că e prea credincioasă şi în loc să stea cu ochii lipiţi de monitoare şi să producă bani, mai pierde timpul pe la sfinţi. Sfinţi al căror nume nu merită scris cu literă mare, ei nu valorează nici cât jumătate din Burj Khalifa."

Citeste intregul articol pe: activenews.ro

   
 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in Era IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Un articol cu adevarat deosebit pentru noi toti romanii,multumim si cele mai sincere felicitari pentru acest articol,pentru imaginea aleasa si pentru mesajul transmis,un mesaj de spirit patriotic!
avatar
1 Spam
2
Indivizii de teapa celor care au postat articolul prin care lovesc in ortodoxie si in propria lor tara sunt urmasii lui Iuda, niste oameni fara trecut, fara viitor, oameni vanduti satanei.
ZIce moisanu asta, ca Romania e o tara corupta? Eu il intreb: cine a corupt-o? In ce scop? Problema nu e la noi. Problema e in interesul puterilor straine de a ocupa aceasta minunata si de Dumnezeu iubita tara, aceasta Gradina a Maicii Domnului. Problema e ca o tara cu moralitate ridicata construita pe o credinta puternica nu poate fi corupta. Problema e ca o tara cu conducatori credinciosi, iubitori de patrie si de neam, nu poate fi corupta. Problema e ca o tara care nu poate fi corupta nu poate fi spoliata de bogatiile ei, nu poate fi calcata in picioare. Ori tocmai asta se face prin oameni de teapa lui moisanu asta care in nemernicia lui incearca sa ne induca sentimentul culpabilitatii, al neputintei, al neincrederii in biserica, netezind astfel calea "cotropitorilor".
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe