23 Ianuarie 22

Ultimul ritual colectiv de umilință - Reeducarea de la Pitești cu rolurile principale: părinți și copii

Umilința cetățenilor de către stat în această pandemie cucerită de politic și interesele lui în dauna oricărui virus este de neconceput. Omul a ajuns să renunțe la libertatea lui pentru o „libertate” condiționată de câteva persoane din politic.

În acest context, avocata Ana Vranceanu a postat pe un site social cele mai importante aspecte ale ultimului ritual colectiv de umilință:

„- iese la iveală că profesorii si cadrele de conducere nu aveau doar dorința să nu cumva să facă ei testele scuipate, ci au si iraționala ,,judecată " de a nu-i primi pe copii la scoala, daca nu le fac părinții aceste teste - aspect de o ilegalitate halucinantă,  dar în deplină concordanță cu caracterul, poate, principalei bresle care a votat usr si rezist
Mesajele oribile pe care le-au primit unii părinți azi reflectă că CEA MAI MARE PROBLEMĂ e caracterul si lipsa de demnitate, dar e si dovada că se vrea ca populația care ocupă azi România să nu mai aibă nimic în comun cu poporul român .
- iese la iveală că foarte puțini directori de scoala au citit cu adevărat Instrucțiunile de scuipare. De aici solicitari aberante către  părinți.
- iese la iveală că foarte puțini părinți citesc ce sunt puși să semneze. Declarația de acord testare nu se refera la testarea acasă,  ci la testare în general, fiind formularul dinainte de a interveni modificarea verbală că testele se fac acasă .
- din comentariile de pe grupurile de părinți, iese la iveală că, și dacă testul presupunea ca elevul să lingă instrumentul de testare , părintele român se conforma si își punea odrasla să faca ce i se cere.
- iese la iveală că LA UN bolnav si ceva la MIA de locuitori, populația își pune copiii sa facă ORICE: NOUL TRIBUT - COPII SCUIPÂND în pungile scumpe ale celor care fac bani pe seama nivelului redus...
- și cea mai gravă: părinții testatori devin pedagogi ai minciunii, iar copiii principala probă împotriva lor pentru eventuala nerealizare corespunzătoare a interpretarii scuipatului.
Reeducarea de la Pitești cu rolurile principale: părinți și copii.” - a scris avocata pe un site social.

Foto credit: stirileprotv.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe