28 Septembrie 22

Uitați câteva frânturi despre ce învață copiii finlandezi de clasa I-a

    In Finlanda, copiii de clasa a I-a invata despre cum sa faca sex si ce pozitii sa adopte....socant dar aici duce ateismul si sexualismul promovat de societatea "moderna".

    "Acesta este asa zisul invatamant finlandez caruia neomarxistii ii fac atata reclama. Şi asta se invata la scoala primara. Oare in gimnaziu se trece deja la „practica”? Acum stiti de ce se face atata reclama la invatamantul finlandez. Asemenea mizerii n-au ce cauta in invatamantul romanesc. Apropo, poza din dreapta este doar o parte, eu am vazut poza integral pana jos si este absolut mizerabila pentru niste copii de 7-11 ani.

Uitati cateva franturi despre ce invata copiii finlandezi de clasa I-a:
„Sexul anal
În actul sexual anal, penisul este mutat în anus.
Înainte de a experimenta sexul anal, e o idee bună să cunoașteți zona anusului. Este deosebit de important să se folosească prezervativul și crema de alunecare. Crema de alunecare adaugă plăcere și ajută la menținerea intactă a membranelor mucoase și a prezervativului.
Condomul este cel mai bun mod de a proteja împotriva bolilor cu transmitere sexuală. HIV și alte boli cu transmitere sexuală pot prinde acest lucru.” scrie pe Facebook Calculator Salarii Invatamant.

Nota site: este de fapt o brosura a site-ului hivpoint.fi, ci ca pentru prevenirea HIV dar invata pe cei care le citesc brosura sa se masturbeze, sa intretina relatii homosexuale si ii indeamna la tot felul de perversiuni. O "brosura" la fel de nociva pentru tineret sau orice alt om de orice varsta la ce imagini se arata in brosura lor, mult, mult mai vulgare si pornografice, homosexuale chiar, decat ceea ce se vede in poza de mai sus ...

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental bine Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng Chicago P.D. Sezonul 2 skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома care lui Hristos Iisus din este CE sunt nu despre 10 SE au domnului Dacă viața Prin Ioan ar cel te mare le mult mai sau cine Cea Cum cei face copii ai spre unde Lumea toate are in IPs Calistrat am cu aL De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe