28 Octombrie 20

TVR Cluj, obiectul unor cercetări disciplinare pentru că a transmis în direct slujba de înviere a Domnului de la Mânăstirea Rohia!?

„Scandalul din TVR a pornit în luna august, când Romeo Couți, directorul Studioului Teritorial Cluj, a semnalat membrilor Consiliului de Administrație această afacere imobiliară, pe care ulterior deputatul Emanuel Ungureanu a reclamat-o la DNA.

Directorul TVR, acuzat că vrea să vândă sediul TVR Cluj

Sindicatul angajaților din TVR Mediasind o acuză acum pe Doina Gradea că, pentru a se răzbuna pe șefii de la Cluj, a înființat o comisie pentru a-i cerceta disciplinar pe aceștia. Motivul: stația transilvăneană nu a oprit producția în timpul stării de urgență, așa cum prevedea regulamentul, și a transmis în direct slujba de Paște de la Mănăstirea „Sfânta Ana” Rohia.

”Din nefericire, actualul presedinte-director general, Doina Gradea, numită în funcție la propunerea fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, beneficiază încă de sprijin politic, fapt ce blochează orice dezbatere parlamentară a rapoartelor de activitate și demiterea întregii conduceri. Singura soluție pentru salvarea celei mai mari instituții de presă a statului, rămâne, însă justiția, care trebuie să judece cu celeritate abuzurile din Televiziunea Națională”, transmite departamentul de comunicare MediaSindTVR.

Starețul lăcașului de cult nu a rămas impasinil, așa că le ia acum apărarea celor 5 membri ai comitetului director TVR Cluj, vizați de anchetă, și o îndeamnă pe șefa SRTv la „înțelepciune”.” - conform impact.ro .

„Am luat și noi act cu dezamăgire de faptul că transmisia realizată de către TVR Cluj în noaptea de Înviere de la Rohia face acum obiectul unor cercetări disciplinare ce ar putea conduce la sancțiuni aplicate unor oameni curajoși pregătiți să-și facă meseria și în condiții de pandemie. Îndemnăm așadar la înțelepciune, moderație și dreaptă cumpănire pentru a ne păstra în continuare solidari și puternici în fața tuturor încercărilor la care ne supune actuala pandemie”, spune starețul Mănăstirii “Sfânta Ana” Rohia, Arhimandrit Macarie Motogna într-un comunicat de presă (dă clic aici pentru a citi comunicatul).

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe