27 Ianuarie 21

TVR ataca si jigneste peste 3 milioane de romani care sustin prin semnatura FAMILIA

    Ionuț Cristache - un neprofesionist plătit bine de noi toţi ca să manipuleze publicul. TVR începe să devină o cloacă de propagandă revoluţionară, cu agendă sexo-marxistă
    "Moderatorul Ionuț Cristache începe prin a ironiza textul Constituției, chiar subiectul emisiunii și al demersului celor 3 milioane de cetățeni: "Îmi imaginez că s-a trezit cineva într-o dimineață și s-a uitat la articolul 48 din Constituție, adică familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți", iar la minutul 04:44 același moderator afirmă: „Am trăit 27 de ani în această eroare și, dintr-o dată, pare că s-a aprins un beculeț. Sau cineva încearcă să ne aprindă un beculeț CU FORȚA. E un motor pus în mișcare de BOR – trebuie clar sa fie concertată. Este o semnătură... care nu știu oamenii de ce au dat-o".
Și continuă invitații fără absolut nicio intervenție a moderatorului:
- "Nimeni nu dă un răspuns – cine a strâns cele 3.000.000? Este mișcarea evanghelică atât de bine organizată? Clar Putin!";
- "Semnăturile s-au strâns după liturghia de duminică, din casă în casă, ilegal la școală. Profesorii de religie au strâns semnături – și de la minori probabil" (...)
    Se creează – prin etichetare - un fals antagonism în ideea de a incita la dezbinare și ură prin titlul postat pe bannerul galben (lăsat așa multă vreme) "Familia creștină versus familia constituțională". 
    Acest antagonism făcut chiar de către TVR1 peste incalificabil prin ideea că familia creștină nu ar fi constituțională!"
 

Sursa: Iulian Capsali
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe