08 Martie 21

Trupul actorului Bogdan Stanoevici, ridicat de la Cimitirul Bellu, urmează să fie dus la CREMATORIU conform Știri pe Surse

   „Trupul actorului Bogdan Stanoevici a fost ridicat de la Cimitirul Bellu și dus la Crematoriul Bârzești, acolo unde urmează să fie incinerat. Avocata Diana Șoșoacă a făcut plângere la Parchetul General pentru a cere ca Stanoevici să fie supus unei autopsii care să ateste cauza reală a decesului său.
   Șoșoacă spune că Stanoevici nu mai era infectat cu coronavirus când a decedat și cere ca trupul acestuia să fie supus unei autopsii pentru a se determina cauza reală a decesului.” - se arată într-un articol stiripesurse.ro

   Petre Țuțea, unul dintre cel mai mari oameni de cultură români din ultimii 100 de ani, spunea că ateul vine de nicăieri și se îndreaptă către nicăieri.
   Eu nu consider că actorul Bogdan Stanoevici a fost ateu, nu cunosc acest aspect, dar să ajungi să te ardă după trecerea ta la cele veșnice ... e cel puțin „trist”. Am citit știrea de pe Știri pe Surse cu profundă tristețe, mai ales ca actorul NU a murit de Covid, nu a murit cu Covid, ci el a murit „probabil”, nu se știe, din cauza unor complicații din cauza tratamentului administrat pentru Covid, repet...probabil! Mai ales că apropriați, în caz de Covid, au primit multe antibiotice puternice și alte pastile în număr de 12, 12 pastile....sincer să fie, și pe un om sănătos e posibil să-i provoace complicații 12 pastile luate regulat timp de 14 zile!

   Dumnezeu să-l ierte ... 
 
Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe