27 Octombrie 20

Trump taie legăturile cu Organizația Mondială a Sănătății eliminând contribuția anuală a Statelor Unite către OMS, în valoare de 450 mil $

   "Astăzi vom încheia relația noastră cu Organizația Mondială a Sănătății și vom redirecționa aceste fonduri către alte nevoi urgente și de interes global."

   Președintele Donald Trump a anunțat azi ca Statele Unite vor tăia legătura cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) care a fost intens criticată pentru modul în care a gestionat problema coronavirusului cât și pentru faptul că s-a lăsat puternic influențată de China.
“China are controlul total asupra Organizației Mondiale a Sănătății în ciuda faptului că plătește doar 40 de milioane de dolari pe an în comparație cu Statele Unite care plătesc anual aproximativ 450 de milioane de dolari" a declarat Trump.

   Trump a provocat China să dea răspunsuri cu privire la modul în care a gestionat problema cu coronavirusul a afirmat CNBC.

   "Lumea are nevoie de răspunsuri de la China în ceea ce coronavirusul. Trebuie să avem o atitudine transparentă. De ce a ales China să țină în izolare oamenii infectați din Wuhan trimițându-i în toate zonele din China?" a întrebat Trump. "De ce le-au permis să călătorească liber în toată lumea, inclusiv în Europa și America."

   Trump a afirmat că Organizația Mondială a Sănătății a eșuat în a face reforma structurală care se impunea "iar Statele Unite" vor încheia astăzi legătura cu Organizația Mondială a Sănătății".
   De asemenea, Trump a anunțat că este foarte posibil ca Statele Unite să se retragă definitiv din Organizația Mondială a Sănătății.
Președintele Trump i-a scris directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății - Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus - că "dacă Organizația Mondială a Sănătății nu face schimbări substanțiale în următoarele 30 de zile, fondurile Statelor Unite către Organizația Mondială a Sănătății care acum sunt suspendate temporar vor fi tăiate definitv și voi reconsidera apartenența noastră ca membri în această organizație."

   “Organizația Mondială a Sănătății a făcut în repetare rânduri afirmații despre coronavirus care au fost fie inexacte fie derutante." a afirmat președintele. Acesta a acuzat OMS că nu a transmis cercetări medicale importante care ar fi ajutat la restrângerea propagării virusului."
În timpul crizei, Organizația Mondială a Sănătății a lăudat în mod constant China pentru presupusa sa "transparență", a adăugat Trump

   Mulți conservatori americani au aplaudat atitudinea lui Trump cu privire la OMS. Această organizație are o foarte bine cunoscută agendă anti-viață și anti-familie. Promovează agresiv avortul și contracepția la nivel mondial. În timpul crizei de coronavirus, OMS a declarat avortul ca fiind "esențial".

   Steve Mosher, directorul Institutului de Cercetare a Populației și un expert în problematica relației cu China, a tras de mult un semnal de alarmă referitor la strânsa legătură din OMS și China comunistă care încalcă frecvent drepturile omului și urmărește un control foarte strict al populației.
 
Sursa și traducerea aparțin actriței Ioana Picoș citând lifesitenews.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe