27 Mai 22

„Trump: Putin e un geniu!”

Mi se întâmplă și mie uneori ca ironia și sarcasmul să nu fie înțelese în unele texte. Poate că am și eu partea mea de vină, însă când spui că Trump îl laudă pe Putin poate că ar trebui mai multă responsabilitate dacă știrea ta ajunge în prime-time. Indiferent că te numești CNN, New York Times, The Independent sau orice alt site sau televiziune de pe lumea asta.
Și geniile nu sunt întotdeauna personaje pozitive. Avem în istorie și în ficțiune mii de genii rele. Joker și Hannibal Lecter sunt genii? Ca să nu mă refer la cuceritori din istoria omenirii.
Apoi, să nu uităm că acum vreo săptămână am aflat că "O investigație federală din SUA arată că echipa de campanie a lui Hillary Clinton a plătit în 2016 pentru ca o companie să planteze în serverele Trump Tower dovezi măsluite despre presupusele legături cu Rusia ale lui Donald Trump"
Lucru care nu a fost atât de mult băgat în seamă. Ce sens avea, nu?
Am pierdut eu un pic din timp să caut interviul lui Trump oferit celor de la "Clay Travis and Buck Sexton Show", o emisiune radio,  care emite încă din 1988 cu milioane de ascultători pe zi. Am tradus ce a spus Trump și vă invit să ascultați.
Apoi am lipit în final și ce a spus același Trump pe 12 februarie la Fox News. Cred că astfel înțelegem mai bine cum stă treaba.


Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei. / Foto credit: edition.cnn.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe