08 Martie 21

Trăim vremuri cu o delicată dar sigură schimbare de poli ...vine prigoana sau ne întoarcem către Dumnezeu?

   Bine că mai există și „păcătoșii” ăștia de mireni din Biserică....cu ăștia se mai aude câte un glas hotărât, și gâtul se întoarce către privirea Capului Bisericii ...
   Patriarhi, episcopi, preoți se ceartă între ei care să se vaccineze primul, care să nu se vaccineze ... de parcă fără vaccin nu putem intra în Împărăția lui Dumnezeu! Ce am ajuns noi oamenii? Ce am ajuns în era în care există atât de multă informație? Pentru ce atâta promovare agresivă? Pentru „marșul pentru viața” de ce nu se face atâta promovare? Ne place moartea? De ce nu avem leac după atâția zeci de ani pentru cancer, o boală din cauza căreia se moare de 5-6 ori mai mult decât de Covid?! De ce? Cine se folosește de acest virus din punct de vedere politic?
   Spunea cineva că este capital să ni se descopere vremurile pe care le trăim, da, consider că vremurile pe care le trăim sunt încă bune, ceea ce va urma însă ... vor fi cele mai bune vremi de mântuire, după cum spunea dragul părinte Arsenie Boca, lucrurile însă nu se schimbă în bine.
   Zarurile noului comunism sunt aruncate pe planetă, avem și noi în țară promotorii noului comunism, îmbrăcați frumos ca niște „domni”, „tineri și frumoși”, „progresiști” ... sosește vremea cernerii! Fiți treji, Hristos nu îi lasă pe copii Săi să piară, Biserica Lui nu va pieri!

   Spune atât de adevărat și de luat aminte la slujba înmormântări și parastaselor „după faptele sale, sau se va preamări, sau se va ruşina” ... nu vă rușinați în fața Domnului, fraților în Hristos!
 
deinteres.ro / sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe