23 Octombrie 20

Toate tunurile „progresiste” au luat foc de când cu propunerea legislativă care interzice propaganda LGBTQ+ în școli

   Poate vă întrebați, cine le-a dat foc?
   Cazul de fața îl constituie o propunere de lege care a fost trimisă către Iohannis spre promulgare,. Proiectul prevede că articolul 7 din Legea educației se modifică la aliniatul (1), prin adăugarea următoarelor prevederi:

    Art. 7 – (1) În unitățile, în instituțiile de învățământ și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale, inclusiv în unitățile care oferă educație extrașcolară, sunt interzise: (…)
    e) activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași;

   Această lege, votată de PMP și PSD, vine ca o stopare a anormalității, militării anormalității de a se crede cineva pom spre exemplu, iar dacă tu nu îl tratezi ca atare, riști să fi dat în judecată.
   Ideologia de gen cuprinde o ramură de așa zise „genuri” impresionantă. Conform wikipedia.org, Universitatea Wesleyan a introdus acronimul atotcuprinzător LGBTTQQFAGPBDSM pentru "lesbiene, gay, bisexuali, transgen, transsexuali, queer, questioning, flexibili, asexuali, genderfuck, poliamoroși, bondage/disciplină, dominanță/supunere și sadism/masochism".
   Da, ideologia de gen, această ideologie care se vrea din partea unor ramuri politice cum ar fi PNL, USR și PLUS să se introducă masiv și în România, prin proiectul de lege de mai sus, se vrea să se stopeze acest tăvălug ideologic în școli. Va accepta Iohannis această lege? Sincer, nu cred. Președintele Klaus Iohannis nu este de acord cu prevederile proiectului de lege adoptat marți de Senat prin care se interzice în școli și universități orice referire la identitatea de gen, au declarat pentru Digi24.ro surse politice. Șeful statului nu va promulga legea atunci când aceasta va ajunge la Administrația Prezidențială, au precizat sursele citate. Mai pe scurt, tăvălugul ideologic continuă....da, în curând vor apărea din ce în ce mai multe persoane care se vor prezenta ca având gen „sadism/masochism” sau „asexuali”. În SUA, Marea Britanie sau Germania avem oameni care s-au căsătorit cu o gară, un copac sau cu zidul Berlinului.
   Nu mă înțelegeți greșit, nu am absolut nici o problemă cu nimeni, mai ales cu cei din „comunitatea” LGBTQ+ ... , problema mea este agresivitatea cu care își afișează sexualitatea, militând pentru orice fel de promovare a acestei ideologii. Dar de ce? Cu ce sunt ei mai „oameni” decât mine? De ce să celebrezi pe străzi sexualitatea? Sexualitatea se înfăptuiește în casă, în privat, nu pe străzi dragilor... și nici la școală.
   Revenind la termenul de „progresism” de la începutul articolului, înțeleg acest termen și-mi dau seama că fix aceia care promovează astfel de ideologii sunt de fapt „regresiști”, nici pe de parte „progresiști”, așa cum ei se auto-intitulează. Din punctul meu de vedere, al unui creștin ortodox practicant, cred că adevăratul progres, căci de la cuvântul ăsta vine „progresismul”, este în creștinism, când sufletul se întâlnește cu infinitul pozitiv care este Dumnezeu, când devi despătimit, când iubirea reprezintă un tot al binelui care este lucrat zi de zi, și așa mai departe ... Regresismul LGBTQ+, în care se scaldă acești auto-declarați „progresiști”, este de fapt o ideologie practicată și văzută real de către întreaga omenire, de când pământul, ca fiind o anormalitate. S-au găsit unii, în ultima sută de ani, maxim, să reinventeze „sexul, genul”.  Un transexual român spulberă ideologia transgender, declarând: „Transexualitatea este o problemă mentală. Din punct de vedere medical, este clar”. Acest transexual chiar știe ce spune, indiferent de preferințele lui sexuale sau de istoria lui...

   Concluzia e că românul încă doarme pe el, încă spune că nu va ajunge ce se întâmplă în străinătate să se întâmple și în România ... așa spuneam acum câțiva ani și despre „educația sexuală” la ciclul primar, și iată ultimele evenimente ... exemplele pot continua mult de aici înainte. Întrebarea care se pune acum, când ne vom trezi noi ca și oameni ca și creștini? Când ne vom trezi, așa cum obișnuim noi românii să o facem, adică greu....va fi prea târziu.

Suntem o țară cu 87% creștini ortodocși? Nici pomeneală ... faptele vorbesc de la sine.

Recomand articolul: Un bărbat care în trecut s-a identificat drept femeie recunoaște: Am devenit fabricanți de copii transgender. Noi producem depresia și anxietatea copiilor, transformându-le într-o industrie uriașă de pe urma căreia unii profită
 
Foto captură Digi24.ro
  
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe