28 Mai 22

„Toată viața să nu-i uitați pe scelerații care au urlat la voi să purtați mizeria aia de cârpă pe față”

„Toată viața să nu-i uitați pe scelerații care au urlat la voi să purtați mizeria aia de cârpă pe față. Să nu le uitați privirile bovine, răutatea psihiatrică afișată cu titlu de "civism", să-i pomeniți zi de zi și să le amintiți celor pe care îi cunoașteți personal că viața e dreaptă, dar dură până la violență și că decontul vine când se așteaptă mai puțin. Cu cât ne îndepărtăm de zilele acelea oribile, cu atât vă amintesc mai des de cea mai sinistră umilință impusă vreodată cu caracter general, cu mâna nulităților ăstora de ale căror manifestări patologice ne-am trântit doi ani de zile.” - a scris Anca Radu pe un site social.

Este important să nu uităm bătaia de joc, unii dintre noi au rămas setați, sau mai bine zis sedați de nebunia Covid. Oameni care se folosesc de un nou virus pentru a călca oamenii din jur în picioare, totul în numele „sănătății”. De doi ani a trebuit să respirăm cum vor „ei”, prin ce vor „ei”, cât vor „ei”!

Acum, la sfârșit de articol, mi-am amintit că au fost câteva persoane nelipsite de la tv, seară de seară, care băgau teroarea în sufletul oamenilor, mulți îmbolnăvindu-se astfel ...dar care nu erau virusologi, nu aveau competență necesară pentru a discuta științific despre acest virus, pentru a da răspunsuri concrete ... erau „cioclii apocaliptici”, după cum au fost numiți de către Ion Cristoiu, mulți dintre aceștia au devenit „cioclii războiului”, rămânând fără meseria de „propovăduitor al Apocalipsei Covid”! Îmi aduc aminte cum o dentistă de prin Suedia parcă ne dădea lecții la TV despre virusologie ... atât de penibil! Între timp, majoritatea „conspirațiilor” despre Covid au fost demonstrate ca adevărate ...

P.S. Masca este bună, te poate proteja de viruși, dar uneori te poate proteja și de atenția proștilor ... Unii s-au folosit de mască, de virus, de cei care au trecut la cele veșnice, trec și vor trece pentru propria putere, propriile pretenții meschine!
Orice exagerare din această pandemie a însemnat crimă, așa cum orice ignoranță față de propriul popor în vreme de pandemie sau CRIZĂ financiară sau de orice fel înseamnă genocid.

„Un ateu l-a întrebat pe Dumnezeu următorul lucru: Dumnezeule, dacă tot spui că ești atot-puternic, te întreb, ai creat vreodată ceva ce nu poți ridica? Răspuns: DA, LIBERTATEA!”

Captură foto: Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe