27 Mai 22

Toată propaganda emoțională pro-război de la TV și radio, înarmarea și „naționalismul extrem” are un singur scop: RĂZBOIUL MONDIAL

Titlul acestui articol este foarte clar, repet, toată această propagandă pro-război prezentată doar dintr-o singură parte combatantă, anume partea occidentală, pro-NATO, pro-Ucraina cu imagini care te îndeamnă să te îmbraci în militar și să pleci ca prostul în război. Situațiile hilare descrise de televiziuni prin care aflăm că o doamnă ucrainiancă a doborât o dronă militară rusească cu un borcan de murături, prezentarea unor imagini „dramatice” dintr-un joc video (ArmA 3) ca fiind secvențe dintr-un scenariu real de război și altele, au ca rol manipularea emoțională a populației pentru a face oamenii ca „la o adică” să plece pe front la auzul trâmbiței politice.
Aceste televiziuni sunt fix acelea care nu de mult promovam agresiv vaccinarea obligatorie și toate restricțiile abuzive date de statul nostru corupt. Tot aceleași televiziuni nu se mai înghesuie să vorbească despre anularea TUTUROR RSTRICȚIILOR, NU mai este temei juridic de nici un fel care să ne oblige la purtarea măștii, nu că ar fi existat vreodată cu adevărat... Tot aceleași televiziuni îndeamnă, prin propaganda lor jegoasă, lumea la război, să „apărăm” Ucraina, să luptăm contra „ursului” rusesc, să ne înrolăm ca proștii de la 18 la 63 de ani ... conform noii stări de criză care ni se pregătește de trădătorii pe care mulți dintre noi (din păcate) i-au așezat la guvernare.
Poate unii nu își dau seama către ce se îndreaptă această militarizare a Germaniei, a majorității țărilor NATO, ce înseamnă asta? Înseamnă război mondial. ÎNTOTDEAUNA când statele au pompat foarte mulți bani spre militarizare au izbugnit războaie.
Occidentalii nu mai suportă Rusia, cu tot ce înseamnă ea, cultură, istorie, arhitectură, credință, stat...până la copii, femei și bărbați nevinovați de orice război!
Vedeți cenzura stupefiantă care este promovată la televiziunile din România, chiar și contra unei benzinării ce ar avea ca sursă „Rusia”, cenzură aplicată chiar operelor literare rusești ca în vremea naziștilor, lumea e nebună în toată regula!!

Scriitorul și jurnalistul Ion Cristoiu atrage atenția că „după dictatura sanitară, ni se pregătește dictatura militară”. În această dictatură militară ni se poate întâmpla orice conform legii propuse spre a deveni „regulă”! Ion Cristoiu prezintă această lege rațional, neobișnuit în presa ultimilor ani din România, acesta subliniind faptul că textul acestei legi este foarte ușor de răstălmăcit, statul putând să înțeleagă „ce vrea” prin textul acesteia. Adică, dacă există proteste în capitală contra abuzurilor în formă gravă și continuată din partea statului contra populației, guvernul poate chema în armată TOȚI bărbații români, indiferent de locul unde se află, de la 18 la 63 de ani (se pare), astfel dizolvând protestele... Dacă vor să pornească un atac armat împreună cu „brava” armată criminală NATO contra Rusiei nucleare o pot face foarte ușor și fără rezerve...

Toate evenimentele care se întâmplă în ultimele luni, mai ales în ultimele săptămâni, arată că occidentalii vor război mondial, iar Rusia vrea să o pună cu botul pe labe pe Ucraina. În acest context, Ucraina este ajutată masiv cu armament și logistică, iar Rusia se înfoaie din ce în ce mai tare spre vest ... ce înseamnă asta? Înseamnă următorul lucru, dacă se pornește un atac armat, oricare ar fi el, cât de mic ar fi „incidentul” dintre o țară NATO și Rusia, se poate declanșa un război nuclear din care „scapă cine poate”, dacă mai poate... Jumătate din bombele nucleare din lume le deține Rusia, după care cealaltă jumătate sunt deținute de încă 20 de țări ... nu uitați asta!!

P.S. - Rusia și Ucraina produc o treime din grâu la nivel mondial. Începe și criza alimentară, prevăzută cu destul timp înainte de ONU și alte organizații globale „clarvăzătoare”. - Andrei Dinca.

Recomand următorul video:


Sursă foto: activenews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe