23 Ianuarie 22

TESTAREA ÎN MASĂ, FLACĂRA OLIMPICĂ A DICTATURII SANITARE

Nu se poate să nu adresăm PSD un cuvânt de întâmpinare cu prilejul intrării la guvernare. Dacă este o idee fixă pe lumea asta care a dăinuit în mintea vedetelor PSD încă de la începuturile dictaturii sanitare, atunci negreşit povestea cu “testarea în masă” trebuie să fie – v-o amintiţi în special pe Firea cum se făcea praf să vadă “testat” tot Bucureştiul. Acesta a fost în permanenţă principalul lor argument împotriva PNL şi a USR, faptul că “nu testează îndeajuns”.
ÎNDEAJUNS PENTRU CE? “Testele” sunt fundamentul întregii dictaturi sanitare şi numai cu ele se poate întreţine la infinit atmosfera aceasta psihiatrică. Aceste jucării sinistre, cu ajutorul cărora oameni sănătoşi tun sunt “îmbolnăviţi” din pix, iar alţii suferinzi de gripă sunt “recalificaţi” drept pacienţi Covid, reprezintă obsesia PSD încă din primăvara lui 2020. Acum în sfârşit au ocazia să-şi vadă visul cu ochii, deja au început să facă trimiteri la “nevoia” de a “testa” mai mult, în sfârşit pot forţa transformarea întregii ţări într-un lagăr sanitar în care "trebuie" intervenit de urgenţă, mai ales cu “vaccinarea” obligatorie.
Vă spun lucrurile acestea acum, în primele zile de viaţă ale Guvernului Morţii, ca să nu spuneţi mai târziu că v-au luat prin surprindere. Trebuie să înţelegeţi că minoritatea asta lucidă care am mai rămas rătăciţi printre amatorii de narcoză politică ne-am cam săturat de “surprinderile” voastre, ne-aţi făcut viaţa praf înghiţind orice porcărie şi înaintând inerţial, cu privirea rătăcită spre gurile oficiale care v-au dresat fără mari eforturi, doar pentru că nu ne-aţi crezut, indiferent ce v-am spus, chiar dacă de fiecare dată s-a adeverit milimetric fiecare avertisment pe care vi l-am adresat în prealabil.
Repetaţi rar şi tare, chiar dacă nu înţelegeţi: CU PSD LA GUVERNARE VA FI MAI RĂU DECÂT ÎNAINTE, NU MAI BINE!

Text: Anca Radu / Foto credit: romaniatv.net
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe