19 Aprilie 21

TERORIȘTILOOR! CUMPĂRAȚI-VĂ BIBLIA CÂT MAI PUTEȚI.

Dragii mei,

Nu mai știu cum să vă semnalez catastrofa care ne paste cât e curând. Mai încerc și vă semnalez că LEGAL în USA sunteți potențiali TERORIȘTI. Pai de ce?
Pai Congresul americam a votat “Equality Act,” prin care transgenderismul lgbtq a primit undă verde sa fie numit "'drept federal legal"' al unei persoane!
Nu este doar un drept legal al persoanelor care îmbrățișează acest stil de viață, dar aduce mai ales  OBLIGAȚII LEGALE pentru ceilalți din jur care constau în :

[1] Parinții NU au dreptul și sunt decăzuți din drepturile părintești dacă se opun INTENȚIEI COPIIILOR MINORI  [ indiferent de vârstă] de a își schimba sexul, atât prin comportament cât și pe cale medicală [ medicamente hormonale] sau chirugică
[2] Transgenderii au acces imediat și nelimitat la orice competiție sportivă destinată celuilalt sex decât cel biologic, incluzând acces liber și nelimitat în vestiare, băi publice, wc-uri, în orice instituție publică, școală, universitate, etc
[3] Orice formă PUBLICĂ de condamnare, mustrare sau comunicare legată de activitatea transgenderilor lgbtq, orice referire biblică, religioasă la aceștia, orice POSTĂRI PUBLICE , materiale, versete biblice sau...PREDICI ale unor preoți sau pastori , vor fi șterse, eliminate de pe rețelele sociale, ca fiind ofensatoare la adresa lor, incluzând aici și interdicția unor predici pe această temă în lăcașele de cult ! Practic, inclusiv în mediul online orice pasaj biblic sau predica care vor fi considerate "'ofesatoare"' vor fi șterse;
[4] Nici o instituție de învățământ nu va avea voie să interzică accesul transfenderilor , și aici vizate sunt școlile creștine, care își vor pierde licențele de funcționare dacă nu acceptă și dacă nu creează condiții [ acces wc, etc] pentru ca transgenderii să nu se simtă discriminați;
Cei care se vor opune vor fi considerați TERORIȘTI. 
Legea este plină efectiv de norme care instaurează total era transgenderismului, vizați fiind copiii care prin lege au dreptul să ia decizii privind corpul, sănătatea, viața lor , incluzând începerea vieții sexuale atunci când "' se considera ei pregătiți"'  FĂRĂ ACORDUL PĂRINȚILOR care vor înfunda pușcăria dacă vor îndrăzni să îi mustre sau pedepsească sau împiedice să "' își manifeste trăirile de gen".
Pariez că în maxim un an această legislație , care va trece și prin Parlamentul European va deveni obligatorie și în România! USR este vârful de lance în România. 

FRAȚILOOR ÎNȚELEGEȚI?!?!

Și ce să facem noi - o să zică tanti Geta care tocmai a achiziționat Brâul Maicii Domnului și o ține în poșetă ca "să-i poarte noroc" 
Sincer o invidiez pe tanti Geta. Aș vrea să nu am capacitatea să văd atât de CLAR ce vine peste mine. Pffff!!
Ce vine presupune să fim gata SĂ PIERDEM TOT CE AVEM, SĂ MĂRTURISIM ORICE S-AR ÎNTÂMPLA.
Și acum tanti Geta o sa-mi dea o replica gen - Să ne apere Maica Domnului. NU zice rău, dar senzația mea e că tanti Geta nu înțelege că Maica Domnului nu e duhul lămpii lui Aladin care te scapă în mod magic de necazuri. 
Nazismul și Comunismul au fost niște glume nevinovate prin comparație cu ce va veni. Și la replica asta tanti Geta va zice ceva de genul "mă duc să ma uit la horoscop".
Pentru cei ce n-o cunoașteti pe tanti Geta - este "creștina" care nu ratează nici o dezlegare la pește chiar dacă ieri și maine mănâncă mici. NU ratează nici o sâmbătă și se duce cu coliva la Biserica unde tot timpul slujbei se pune la curent cu celelalte surate ale ei despre ce s-a mai întâmplat important prin cartier. Îi plac mult profețiile dar și horoscopul. Înțelegeți tipul?

Doamne ajută!
 
Text: Teologul Cătălin Rusu, Facebook / sursă foto: cotidianul.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe