21 Aprilie 21

Tânărul care a amenințat-o pe actrița Maia Morgenstern are probleme psihice

„Evenimentul Zilei spune că tânărul care a amenințat-o pe Maia Morgenstern are probleme psihice, lucru confirmat de mama acestuia, care a ajutat poliția să-i ridice calculatorul de acasă. 
Ce v-am spus ieri? Nu prea părea un mesaj scris de cineva stăpân pe propriile gânduri. Lucru care mie mi s-a părut atât de evident din text încât mă așteptam ca Maia să-și dea seama încât să acționeze doar legal, fără a posta mesajul. Spuneam că locul lui e la un ospiciu, nu în pușcărie. 
Urât e că unii au încercat să obțină capital politic de pe urma acestei mizerii. ” - a scris jurnalistul Paul Gabriel Andrei pe un site social.

Vă amintim că actrița Maia Morgenstern a primit un mesaj de amenințare cu moartea. „Actrița Maia Morgenstern a depus plângere la poliție, după ce a primit un email în care era amenințată cu moartea, atât ea cât și familia ei. Mesajul antisemit, redactat cu o virulență extremă, greu de descris, a fost făcut public de actriță pe contul de Facebook, de Ziua Teatrului și de sărbătoarea evreiască Pesah.” - informează g4media.ro (foto).
Mesajul amenințător a fost transmis pe toate adresele oficiale ale Teatrului Evreiesc de Stat, fiind semnat: „Din partea AUR”.
Liderul AUR, George Simion a transmis că se dezice și condamnă atacul la adresa actriței, apreciind că expeditorul nu poate fi membru al partidului.”

”La data de 27.03.2021, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate și la adresa angajaților Teatrului Evreiesc de Stat”, au anunțat procurorii PJ S3 într-un comunicat de presă.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe