27 Ianuarie 21

„Sunteţi ridicoli şi caraghioşi”

    Noi ştim din filmele americane, care ne-au spălat bine minţile, că tâlharii când dau o lovitură puternică,  pentru a atrage atenția în altă parte, fac o diversiune! Şi această diversiune este acest covrig19. Privirile tuturor sunt îndreptate asupra acestui virus nevăzut,  care în realitate sunt o ceată de draci, îngăduiţi de Bunul Dumnezeu pentru păcatele noastre, şi având rolul de a ne smeri. 
       În acest "film" mondial de acum covid19,  au apărut actorii, care mai de care mai ridicoli şi mai caraghioşi!  Dar,  mie cei mai ridicoli mi se par POLIŢIŞTII!
   Ca şi cum lumea s-ar fi oprit în loc, şi nimic alceva nu se mai întâmplă,  acum principalii "infractori ultra periculoşi" au devenit cei care nu poată mască! Sunt efectiv vânaţi de poliţişti şi amendaţi cu o aşa rânvnă, de cred că în momentul când scriu amenda ajung la stare de orgasm! Îmi cer scuze pentru acest termen, dar chiar aţi devenit ridicoli, fără creier, fără inimă,  adevărați roboţi, respectaţi ordine fără să gândiţi ce faceţi. 
   Şi culmea nesimţirii, deşcindeţi în Biserici înarmaţi, ca şi cum sunteţi într-o misiune foarte periculoasă, şi bruscaţi copiii, bătrânele care vă pot fi mame sau bunici, care se roagă şi pentru voi, pe motiv că vezi Doamne nu respectă distanţa!
   Dar,  voi ştiţi bine dacă vă întrebaţi conştiinţa în intimitatea voastră,  că toate aceste manevre sunt lucrările satanei prin oamenii lui, îngăduite de Bunul Dumnezeu,  tot spre binele nostru, ca îndurând aceste suferinţe şi umilinţe să ne mântuim sufletul. Dar voi vă faceţi uneltele lui antihrist,  şi de nu luaţi seama fii cărui neam sunteţi, şi vă faceţi complici, în loc să apăraţi poporul de aceşti trădători de neam, nu veţi avea scuză în ziua de apoi.
 Voi împliniţi perfect acest cuvânt al Domnului nostru Iisus Hristos: "strecuraţi ţânţarul şi înghiţiţi cămila"(Matei 23, 24)
    Să vă fie ruşine,  sunteţi ridicoli şi caraghioşi! 
   Chiar toţi infractorii periculoşi sunt în vacanţă în perioada asta? Cum de obiectivul vostru e bizarul lucru de a vedea cine are masca pe nas şi cine nu?   Vai de capul nostru, asta de mai avem cap!
    Mila Domnului!
 
Sursă: Iulian Mazilu, Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe