17 Octombrie 21

Suntem vinovați de tot ceea ce ni se întâmplă...

SUNT MAI MULTE FELURI DE CANAPELE CÂND STAI ACASĂ

Astăzi ni s-a comunicat în spirit contabil că anul trecut au decedat 88% dintre bolnavii oncologici. După cum ni se promite că în “valul 4” nu se mai închid spitalele pentru bolnavii cronici, înţeleg că însuşi Guvernul admite relaţia de cauzalitate dintre închiderea spitalelor şi statistica mai sus amintită. 
Aşadar, vorbim despre pacienţi care au murit acasă. ONCOLOGICI TERMINALI CARE AU MURIT ACASĂ! Cei care aţi avut sau aveţi în familie un bolnav de cancer în stadiu terminal ştiţi foarte bine de ce accentuez acest aspect. Oricât de îngrozitor ar fi să ne gândim câţi dintre oamenii aceştia au murit, şi mai îngrozitor e CUM au murit. 
Stadiile terminale ale cancerelor nu sunt nici viaţă, nici moarte, sunt 100% suferinţă la o intensitate care te ia de pe picioare şi numai să o priveşti ca aparţinător. Oricât ai încerca să îl ţii pe bolnav acasă, există un prag de la care opioidele administrabile la domiciliu, inclusiv morfina, sunt egale cu zero chiar şi luate toate la grămadă. De pe unii pacienţi se smulge carnea la propriu – ţi se-ntâmplă să vrei să le schimbi un pansament şi să le tragi toată pielea de pe o suprafaţă generoasă odată cu leucoplastul, cu toată răbdarea şi cu toată delicateţea din lume. 
E greu şi numai să asculţi respiraţia unui terminal de cancer dormind – e un efort incredibil pentru oamenii aceştia să-şi ia ultimele guri de oxigen. Gândiţi-vă că peste respiraţia aceea se suprapun urletele de durere când nu mai au efect opioidele administrabile la domiciliu, pentru că nişte dezaxaţi s-au crezut eroii care salvează vieţi de pe canapea. 
SĂ VĂ FEREASCĂ DUMNEZEU SĂ FACEŢI SCHIMB DE CANAPELE CU PACIENŢII ONCOLOGICI CARE AU MURIT ACASĂ DIN CAUZA VOASTRĂ, din cauza celor care v-aţi aşezat în prelungirea sistemului securist şi criminal, validându-i dictatura sanitară şi citând cu mare uşurinţă inepţia pe care tot călăii sistemului v-au compus-o, cu bunicii noştri chemaţi la război, spre deosebire de noi, care suntem rugaţi să stăm pe canapea. Fără docilitatea voastră tâmpă nu exista nimic din ce a urmat. Dacă vederea voastră asupra lucrurilor nu bate mai mult decât distanţa de la canapea la televizor, cred că e de bun-simţ să conştientizaţi ce potenţial eroic aveţi. Din păcate aveţi un potenţial nelimitat de a face rău şi de a produce suferinţă.
Nu există prostie inofensivă şi cu atât mai puţin docilitate inofensivă.

Text: Anca Radu, Facebook / Foto-Manual pentru grădiniță (grupa mare)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe