30 Noiembrie 21

Suntem „idioții Europei”, zic jurnaliștii nemți despre Bulgaria, România și Ucraina pe subiectul mortalității Covid și a nevaccinării

Atacul de tip marxist apare acolo unde este „nevoie” de el într-un mod constant. Disperații de a injecta pe toată lumea au îmbrățișat un nou tertip, „nevaccinații sunt idioți”, asta în situația în care personal am întrebat circa 30 de persoane dacă au citit declarațiile oficiale publicate pe site-ul guvernului României despre vaccinul anti-covid înainte de a se injecta, răspunsul a fost stupefiant! NIMENI din cei intervievați nu au citit nimic despre vaccin din partea producătorului înainte de vaccinare, informații despre vaccin având exclusiv de la TV sau ca a doua sursă internetul, cu precădere site-uri de socializare. Idioții, în acest caz, îndrăznesc să spun că nu sunt cei care citesc despre vaccinurile anti-covid și aleg să nu se vaccineze, ci fix aceia care se vaccinează dar nu citesc nimic oficial din partea producătorului despre produsul cu pricina.

Despre subiectul „idioții Europei” a scris foarte bine și Buturuga Anghel (sursă foto), iată postarea integrală de pe un site social:

„Suntem „idioții Europei”, zic jurnaliștii nemți despre Bulgaria, România și Ucraina pe subiectul mortalității Covid și a nevaccinării, desigur. G4media (foto captură) preia, firește, căci e pe gustul lor, având în vedere explicațiile (previzibile) nemțălăilor: influența Bisericii, clasa politică și, ca să nu bată prea mult la ochi, totuși și lipsa personalului medical.
Nu tu anchete despre infrastructura spitalicească și despre protocoalele în uz, despre cât de eficientă e gestionată „medicina de dezastru”, adică o privire asupra principalului factor atunci când te confrunți cu o astfel de mortalitate: modul în care e condus sistemul sanitar, în care sunt folosite resursele, accesul la tratamente, medicații, etc.
Acum, totuși, dacă ne uităm pe statistici, la mortalitate stau „bine” de tot și Italia și UK, unde lumea s-a vaccinat masiv, iar în Italia există și forma oribilă de obligare de facto prin certificatul verde impus la locul de muncă. Ăia nu mai sunt idioții Europei, doar pentru că sunt mai vaccinați decât noi? Sau Cehia și Belgia, unde mortalitatea este de asemenea ridicată, cu rate de vaccinare superioare nouă. Că cehii sunt europeni buni, atei, moderni, nu ca nespălatele de babe răsăritene, iar belgienii sunt miezul din dodoașca europeană și oricum mult mai vaccinați decât nemții...”

Mortalitatea Covid în Europa (via statista)
 
 

Vaccinarea în Europa (via statista)
 
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe