27 Mai 22

Suntem deja în cel de Al Treilea Război Mondial (Ion Cristoiu)

„Suntem deja în cel de Al Treilea Război Mondial”, acesta este titlul materialului video de mai jos al maestrului Ion Cristoiu. Și pe bună dreptate.

Este bine și cu steagul Ucrainei la avatar, dar asta nu rezolvă nimic, mai mult completează emoțional propaganda de război de-o parte și de alta. Propagandă care nu va lovi în bogații lumii, în oamenii puternici politic, militar și financiar ai lumii ... ci tot contra oamenilor nevinovați din Rusia și Ucraina!
În ultimul timp materialele false cu privire la război au ajuns să atingă penibilul, acum câteva zile Antena 3 comenta un joc video ca și cum ar fi fost imagini reale dintr-un teatru de război din zona mării Azov. Propaganda de război pro-USA-Ucraina este singura propagandă acceptată, lucrul acesta ne-lăsând oamenii să-și formeze o informație de ansamblu cu privire la conflictul fratricid. Manipularea emoțională a fost folosită în absolut toate războaiele. Să ne amintim cum comunismul rusofil din România de până în anii 89 cenzura și interzicea orice ținea de informațiile venite din occident, acum asistăm la o cenzură masivă și o propagandă agresivă din partea occidentului. Războiul dintre Rusia și Ucraina îl văd ca pe un război între două găști vechi și noi, vechi comuniste și nou comuniste ...

Vă recomand materialul video de mai jos.


Sursă foto: spynews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe