03 Octombrie 22

„Sunt mulți care s-ar bucura dacă pică Rusia.”

„Sunt mulți care s-ar bucura dacă pică Rusia.  Citesc comentarii din care asta rezultă.
Dar, dacă ar avea un pic de memorie sau ar ști un pic de carte, ar înțelege că asta va fi extrem, extrem de prost pentru noi.
La fel cum prost a mai fost când a picat Rusia în mâinile bolșevicilor. CARE NU ERAU RUȘI! Bolșevicii nu erau ruși, ca să fie clar. Si nu scriem ce erau, că nu vreau să rămân fără cont. E suficient atât.
Nu mă dau în vânt după ruși, pentru cine are de gând să mă facă putinistă. Dar nici după ucraineni. Se bat frații între ei, treaba lor. Problema e ce va fi la noi dacă pică Rusia. Sper să nu aibă dreptate cei care spun că se va întoarce o formă de comunism foarte urât.
De-am mai pune mâna pe carte, înainte să avem păreri! Că toate nenorocirile pe care le pun unii la cale,  au la bază și prostia noastră.” - a scris Cristina Leordeanu pe un site social.

Total de acord. Cineva, cândva a spus că cine își uită istoria e posibil să o repete. Ar fi mai bine să fie repetată, dar tare îmi este frică de faptul că ce urmează nu reprezintă o repetare a răului, ci un „update” serios al răului dictatorial!

Interesant este că ăia care au gura plină de cereri pentru cât mai multe arme, vorbesc cel mai mult despre pace....penibil! Cu arma niciodată nu a fost făcută pace. Deasupra dramelor din Ucraina, sau cu tinerii din Rusia trimiși pe front, niște „smecheri” se joacă de-a războiul pentru puterea politică mondială, prin putere înțelegând influență, cucerire, morți și mai presus de toate, BANI!! Banul ucide, banul a devenit noua bombă atomică!

Foto: Ministry of Defence (UK) - twitter.com

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe